DAILIES® AquaComfort Plus® 90 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

204,80 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Cu aproximativ 200 lei, cadou recipient si solutie de curatare, Dailies reprezinta cea mai buna alegere ca si lentile de unica folosinta!
Cel mai mare confort la purtare - sistemul de umidificare triplă face ca lentilele să fie extrem de confortabile. Acestea împiedică efectul de ochi uscat și nu provoacă nici un simptom de iritare.
Corectarea efectiva a vederii - atât pentru cei cu cu probleme de vedere la apropiere, cât și pentru cei cu vedere la distanţă. Purtarea regulată a lentilelor vă permite să uitați de problemele de vedere şi împiedica extinderea defectelor vizuale.
Potrivit pentru ochii sensibili - au proprietăți intense de hidratare şi adaptare rapidă la globul ocular, prin urmare sunt dedicate tuturor persoanelor cu ochi sensibili.
Adaptare imediată la forma ochiului - creată pe baza materialului inovator Nelfilcon A, de aceea lentilele se potrivesc perfect cu forma ochiului şi cu parametrii individuali în primele secunde de la aplicare. Ele asigură cel mai înalt confort al utilizării zilnice şi al aplicării.
O nouă pereche de lentile în fiecare zi - DAILIES AquaComfort Plus
O nouă pereche de lentile în fiecare zi - lentilele sunt destinate utilizarii zilnice, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea îngrijirii lor. Trebuie să le scoateți din ochi înainte de culcare şi să puneți o pereche noua dimineața.
Ambalajul contine 90 de lentile moderne - Poate fi folosit mai mult de o luna. Cu acest ambalaj, nu numai că economisiți bani, dar vă oferiți și posibilitatea de a uita de achizițiile ulterioare.
 

Cine ar trebui să poarte Dailies® AquaComfort Plus®?


Ele sunt perfecte pentru cei care apreciaza confortul lentilelor de unică folosință, precum și cei care au probleme cu umezeala insuficientă în timp ce poartă lentile de contact. În plus, ele sunt o alegere excelentă pentru cei care:

  • se asteapta ca lentilele de contact le poate oferi un confort deosebit
  • au renunțat la lentilele de contact din cauza lipsei de confort
  • sunt noi utilizatori ale lentilelor de contact
  • petrec multe ore pe zi în fața calculatorului
  • au un stil de viață activ.
 

Parametrii lentilelor Dailies® AquaComfort Plus®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -15,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 69%
Material Nelfilcon A
Tehnologie Lightstream Technology™, Light Blue VISITINT®
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:DAILIES® AquaComfort Plus® 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® de 90 de bucăți?

Lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® de 90 de bucăți sunt lentile zilnice care oferă confort și comoditate pe tot parcursul zilei. Disponibile în pachete de 90 de bucăți, reprezintă soluția ideală pentru persoanele active, asigurând un confort de utilizare pe termen lung. În plus, aceste lentile sunt echipate cu tehnologia inovatoare Lightstream Technology™, care asigură o calitate excelentă a vederii și minimizează senzația de uscăciune și disconfort chiar și la purtare îndelungată. Poți alege lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® de 90 de bucăți singur, folosind parametrii produsului specificați, sau poți consulta un optometrist care te va ajuta să alegi puterea și curbura lentilelor potrivite nevoilor tale individuale.

Sunt lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sigure?

Da, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt sigure pentru utilizare, oferind un nivel înalt de igienă și confort. Fiind de unică folosință, elimină riscul de contaminare și infecții oculare, ceea ce le face o alegere potrivită pentru persoanele care pun preț pe igiena și siguranța ochilor.

Pentru ce defecte de vedere sunt destinate DAILIES® AquaComfort Plus®?

Lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei.

Cum să aplici lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Aplicarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® este ușoară și confortabilă. Înainte de a aplica lentila, este necesar să te speli pe mâini și să le usuci bine. Apoi, scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător. Deschide larg pleoapele și plasează lentila delicat pe globul ocular. După aplicare, verifică claritatea vederii și asigură-te că lentila este poziționată corect.

Cum să îndepărtezi lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Pentru a îndepărta lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®, trebuie să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, deschide larg pleoapele și glisează lentila spre albul ochiului. Folosește vârful degetului arătător și al thumbului pentru a prinde delicat lentila și a o scoate din ochi.