Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Am incercat sa cumpar o pereche de lentile de contact care sa contribuie la schimbarea naturala a culorii ochilor si in plus sa ofere o mai buna acuitate vizuala. Ce mi-a placut este ca gasesti chiar si Dailies Iluminate fara dioptrii, insa nu e cazul meu.

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream ™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort ™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™?


Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate ™. 


Informatii suplimentare:

Dioptrii -0.25 la -8.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 10 buc

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black de 10 bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black de 10 bucăți, poți folosi propriii parametri, cum ar fi puterea și curbura, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 10 lentile, care au și o caracteristică de colorare - Jet Black (negru intens), perfecte pentru cei care doresc să își accentueze culoarea ochilor.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt destinate uzului zilnic, ceea ce înseamnă că sunt concepute pentru o singură utilizare. În plus, sunt produse de compania renumită Alcon, ceea ce asigură o calitate înaltă și siguranță.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt destinate corecției miopiei (scăderea vederii la distanță). Datorită designului lor sferic, se concentrează pe îmbunătățirea vederii persoanelor cu probleme de vedere la distanțe scurte.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Pentru a aplica corect lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black, ar trebui să îți speli și să îți usuci mâinile, apoi să plasezi delicat lentila pe vârful degetului arătător și să deschizi larg pleoapele cu cealaltă mână. Apoi, plasează cu atenție lentila pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Pentru a îndepărta în siguranță lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black, trage ușor de pleoapa inferioară cu un deget, în timp ce cu altul deplasezi lentila spre albul ochiului. Apoi, lentila poate fi scoasă în siguranță din ochi.