Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

149,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
4.0000
Prietenii chiar s-au mirat cand m-au vazut odata cu aceste lentile, pot sa spun ca sunt bune ca si lentile colorate si hidrateaza suficient. Ca si persoana care sta destul de mult in fata laptopului si am ochii obositi, am fost multumita de acest produs. Nu exceleaza, daca suferiti de diverse afectiuni mai bine va indreptati spre lentile specificie (miopiei, astigmatismului), insa cei care vor o schimbare de look si dioptrii, vor fi destul de multumiti. Discountul oferit de OPTILEN merita! Nota 9.

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream ™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor FreshLook 1-Day Illuminate este garantat de sistemul de AquaComfort ™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipim, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ 1-Day?


Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate ™. 


Informatii suplimentare:

Dioptrii -0,25 la -8.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 30 buc

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra