Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 buc. 0,00 D

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

164,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies FreshLook Illuminate:

 

FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream ™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor FreshLook 1-Day Illuminate este garantat de sistemul de AquaComfort ™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipim, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies FreshLook 1-Day Illuminate?


Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate ™. 


Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 30 buc

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 buc. 0,00 D
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black de 30 de bucăți - fără dioptrii?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black de 30 de bucăți fără dioptrii, poți fie să consulți un optometrist, fie să te bazezi pe parametrii produsului. Disponibile într-un pachet de 30 de bucăți, aceste lentile de contact zilnice colorate sunt ideale pentru cei care doresc să își experimenteze look-ul.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt sigure pentru utilizare, fiind produse de compania renumită Alcon, care folosește tehnologii de ultimă oră și materiale de înaltă calitate.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere, având zero dioptrii, ceea ce înseamnă că nu oferă nicio corecție optică și pot fi purtate de oricine dorește să își schimbe culoarea ochilor.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black este simplă. Spălați și uscați-vă mâinile înainte de aplicare, apoi plasați lentila pe vârful degetului arătător și deschideți larg pleoapele pentru a poziționa lentila pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black, spălați și uscați-vă mâinile, apoi trageți ușor de pleoapa inferioară și mutați lentila pe albul ochiului pentru a o scoate.