Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 buc. 0,00 D

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
Prietenilor le-a placut ideea cu irisul mai mare, efect datorat lentilelor! :)

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: Nelfilcon A
Continut de apa: 69 %
 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

Dailies FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor Dailies FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™?

 

Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. Dailies FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate™.Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 10 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 buc. 0,00 D
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 10 bucăți - fără dioptrii?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 10 bucăți fără dioptrii, poți folosi parametrii produsului disponibili pe ambalaj sau să consulți un optometrist. Pachetul conține 10 bucăți de lentile zilnice în culoarea Rich Brown, ideale pentru cei care doresc să își sublinieze subtil culoarea ochilor.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt sigure pentru utilizare, oferind confort și igienă prin regimul lor zilnic de înlocuire.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere optice, servind în principal ca un element cosmetic pentru a adăuga culoare ochilor, în acest caz un maro bogat.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown este simplă. Trebuie să îți speli și să îți usuci mâinile înainte de a plasa lentila pe vârful degetului arătător și să o aplici cu grijă pe ochi.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown, spală și usucă-ți mâinile, apoi trage ușor de pleoapa inferioară și folosește degetul arătător și degetul mare pentru a prinde lentila și a o scoate cu grijă din ochi.