Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
5.0000
Le-am incercat intr-o perioada, mi-a placut foarte mult ideea de lentile colorate care iti si maresc un pic ochii. ACum depinde de fiecare, insa eu m-am obinuit repede cu ele. Pret bun. Calitate superioara. Vizual, au fost superbe!
Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: Nelfilcon A
Continut de apa: 69 %
 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

Dailies FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor Dailies FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™?

 

Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. Dailies FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate™.


Informatii suplimentare:

Dioptrii -0.25 la -8.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 10 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 10 bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 10 bucăți, poți folosi proprii parametri, cum ar fi puterea lentilelor și curbura, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 10 bucăți, fiind ideal pentru cei care preferă un regim zilnic de înlocuire. În plus, aceste lentile de contact oferă un efect de culoare Rich Brown, accentuând aspectul natural al ochilor.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt sigure pentru utilizare, fiind produse pentru o singură zi, ceea ce elimină riscul de infecții oculare asociate cu utilizarea pe termen lung a lentilelor de contact. De asemenea, sunt fabricate de către producătorul renumit Alcon, garantând astfel calitatea și siguranța înaltă.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt concepute pentru corecția miopiei, ceea ce înseamnă că sunt ideale pentru persoanele care întâmpină dificultăți în a vedea obiecte la distanță.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown este simplă. Înainte de a aplica lentila, asigură-te că ți-ai spălat și uscat bine mâinile. Apoi, plasează lentila delicat pe vârful degetului arătător și deschide larg pleoapele. Introdu lentila în ochi, uitându-te în sus.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown, spală și usucă-ți din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară pentru a expune marginea inferioară a lentilei. În continuare, prinde lentila delicat cu degetul mare și arătătorul și scoate-o cu grijă din ochi.