Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

164,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
4.0000
Mi s-au potrivit perfect, nu am avut probleme cu ochii iritatii sau ochi rosii, sunt lentile colorate care isi merita banii.

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: Nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

Dailies FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor Dailies FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™?

 

Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. Dailies FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate™.Informatii suplimentare:

Dioptrii -0,25 la -8.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 30 buc

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 30 bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 30 bucăți, poți folosi propriile măsurători, oferind optometristului parametrii lentilelor, cum ar fi puterea (dioptria) și curbură. De asemenea, poți solicita ajutorul unui optometrist, care va efectua un examen complet al vederii și va selecta lentilele potrivite pentru tine. Disponibile în pachete de 30 de bucăți, oferă confort și protecție pe termen lung, îmbogățind în același timp aspectul ochilor.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt sigure pentru utilizare, atâta timp cât sunt îngrijite corespunzător și folosite conform instrucțiunilor. Producția realizată de compania renumită Alcon, include materialul Narafilcon A, care asigură un nivel ridicat de confort și siguranță pentru utilizator.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt destinate corectării miopiei, fiind o soluție ideală pentru persoanele care au dificultăți în a vedea obiectele la distanță.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown este simplă și confortabilă. Înainte de a aplica lentila, asigură-te că ți-ai spălat și uscat mâinile, apoi plasează lentila delicat pe vârful degetului arătător. Trage ușor de pleoapă și așază lentila pe ochi, privind drept înainte. După ce ai pus lentila pe ochi, clipesc de câteva ori pentru a permite lentilei să se așeze corect.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown, spală și usucă-ți din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapă și folosește degetul mare și arătătorul pentru a prinde lentila delicat, apoi scoate-o cu grijă.