Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 buc. 0,00

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

164,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Am ales Freshlook Iluminate pentru simplul fapt ca au o margine fina si delicata. Aceste lentile sunt un aliat de nadejde zi de zi. Nu au dioptrii, insa se pot combina cu lentile care au dioptrii, in functie de necesitatile fiecaruia.

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: Nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™:

 

Dailies FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor Dailies FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™?

 

Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. Dailies FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate™.Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 30 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 buc. 0,00
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 30 bucăți - fără dioptrii?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown de 30 bucăți fără dioptrii, poți folosi propriile măsurători ale vederii sau să consulți un optometrist. Pachetul conține 30 de lentile zilnice colorate, ideale pentru persoanele fără defecte de vedere.

Disponibilitatea în pachete de 30 de bucăți oferă confortul utilizării pe durata unei luni întregi.

Culoarea special aleasă, Rich Brown, adaugă un efect natural și profunzime privirii.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt de unică folosință. Modul lor zilnic de înlocuire elimină necesitatea utilizării produselor de îngrijire, minimizând riscul de infecții și alergii.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere, servind în principal pentru schimbarea culorii ochilor în maro.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown este simplă și comodă. Înainte de a aplica lentila, asigură-te că ți-ai spălat și uscat bine mâinile, apoi scoate lentila din ambalaj, plaseaz-o pe vârful degetului arătător și verifică dacă nu este pe dos. Deschide larg pleoapele și plasează lentila pe globul ocular, privind direct înainte.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown, spală și usucă-ți din nou mâinile. Apoi, deschide ușor pleoapele, uită-te în sus și prinde ușor lentila între degetul arătător și degetul mare, apoi scoate-o cu grijă. Aceste lentile sunt de unică folosință, deci nu necesită curățare sau depozitare.