Dailies Total 1® Multifocal 90 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

524,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Sunt de unica folosinta, au o tenta interesanta de albastru si imi place ca imi hidrateaza bine ochii. Dureaza ceva pana vin aceste lentile, insa se merita.
Effin
4.0000
Mi-au placut inca de la inceput aceste lentile de unica folosinta. Ce pot sa spun este ca m-am impacat foarte bine cu ele, nu am avut iritatii, sunt hidratante, aproape perfecte!

Dailies Total 1® Multifocal sunt cele mai noi lentile de contact de unică folosință multifocale de zi cu zi, oferite de Alcon® Vision Care - unul dintre cel mai mare producător de lentile de contact din lume.

 
Pentru persoanele cu prezbiopie - lentilele au fost create pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie. Acestea garantează o vizibilitate foarte bună a obiectelor de la orice distanță.
Tehnologia SmarTears - datorită utilizării, lentilele sunt extrem de apropiate de structura și compoziția naturală a ochiului uman, ceea ce se traduce printr-o potrivire și mai bună a lentilelor la globii oculari și astfel un confort sporit de utilizare.
Nivel ridicat de hidratare - elimină problema uscăciunii ochilor și a iritațiilor periculoase. Chiar și după vreo duzină de ore de la aplicare, lentilele sunt umede și ochiul este odihnit.
Nuanțat pentru aplicare ușoară - cu o culoare albastru deschis, vizibil doar pe o parte a lentilelor, elimină problema inserării incorecte. Aplicarea lentilelor este ușoară și convenabilă - chiar și pentru utilizatorii începători.
Înlocuire zilnică - Dailies TOTAL1 Multifocal

 
Înlocuire zilnică - lentilele nu necesită îngrijire suplimentară și sunt garanția unei perechi noi și proaspete de lentile în fiecare dimineață. Este o opțiune ideală pentru persoanele care prețuiesc igiena și duc un stil de viață dinamic.
 

Caracteristici Dailies Total 1® Multifocal:

 

Dailies Total 1® Multifocal sunt primele lentile de unică folosință un grad mare de apă conceput pentru persoanele cu prezbiopie. Ele sunt realizate dintr-un material unic - Delefilcon lentile de contact A. Continutul de apă este de 33% la mijloc, pana la peste 80%, la suprafață, iar conținutul de apă la suprafața exterioară ajunge la aproape 100%, aproape la fel ca și suprafața corneei. Datorită acestui fapt, Lentilele de contact de unică folosință oferă un nivel ridicat de confort stabil prin toată ziua utilizării.

Dailies Total 1® Multifocal au o tehnologie SmarTears care conține fosfatidilcolina - o componentă naturală de lacrimi. Datorită acestui fapt ameliorează simptomele de ochi uscat, care apar în mod natural în oameni în vârstă de peste 40 de ani. În plus, lentilele de contact Dailies Total 1® Multifocal utilizeaza o precizie Design Lens Profile ™, care oferă o vizibilitate clară, atât la apropiere, cat si la departare.

Dailies Total 1® Multifocal au o tentă de albastru deschis - VISITINT ceea ce face ca lentilele de contactsa fie mai ușor vizibile în timpul manipulării.

 

Cine ar trebui sa poarte lentinele Dailies Total 1® Multifocal?

 

Dailies Total 1® Multifocal sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie. In plus, ele sunt recomandate pentru persoanele care:

  • Doresc sa poarte lentile de contact chiar și după 50 de ani
  • Nu doresc să poarte două perechi de ochelari
  • Sindromul ochiului uscat
  • Au un stil de viață activ 
  • Prefera lentilele de contact de unică folosință, de zi cu zi
 

Parametrii Dailies Total 1® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LO (la + 1.25D)
MED (la + 2.00D)
HI (la + 2.50D)
Curbură 8,5
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 156 x 10-9
Hidratare 33% (interior), >80% (pe suprafețe externe)
Material Delefilcon A
Tehnologie Precision Profile Design, SmarTears
Numar de bucati/cutie 90 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies Total 1® Multifocal 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Dailies Total 1® Multifocal de 90 bucăți?

Lentilele Dailies Total 1® Multifocal de 90 bucăți sunt ideale pentru cei care caută confort și o calitate excelentă a vederii. Disponibile într-un pachet de 90 de bucăți, oferă un aprovizionare pe termen lung. Datorită proprietăților lor progresive de corecție, pot fi adaptate pentru diferite defecte de vedere, iar gradientul lor de hidratare asigură un confort excepțional chiar și la purtare îndelungată.

Sunt lentilele Dailies Total 1® Multifocal sigure?

Da, lentilele Dailies Total 1® Multifocal sunt sigure pentru utilizare, oferind nu doar o vedere excelentă, ci și confort și igienă. Modul lor de înlocuire zilnică elimină riscul de infecții și acumularea de impurități, ceea ce este deosebit de important pentru sănătatea ochilor.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies Total 1® Multifocal?

Lentilele Dailies Total 1® Multifocal sunt destinate corecției presbiopiei, o deficiență vizuală asociată cu vârsta, care cauzează dificultăți în focalizarea clară atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate. Proprietățile lor progresive permit o ajustare fluidă la diferite distanțe, asigurând o claritate vizuală pe toate planurile.

Cum să aplici lentilele Dailies Total 1® Multifocal?

Aplicarea lentilelor Dailies Total 1® Multifocal este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, este esențial să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și așezați-o pe vârful degetului arătător. După ce vă asigurați că lentila este curbată corect, deschideți larg ochiul și plasați cu grijă lentila pe globul ocular.

Cum să scoți lentilele Dailies Total 1® Multifocal?

Pentru a scoate lentilele Dailies Total 1® Multifocal, repetați procesul de spălare și uscare a mâinilor. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, prindeți cu blândețe lentila de margine folosind degetul arătător și cel mare. Scoateți cu atenție lentila din ochi și aruncați-o.