Eyeye Bioxy™ 12 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

12 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

12 buc

Pretul nostru

186,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
In sfarsit am reusit sa gasesc perechea potrivita de lentile care sa nu provoace reactii alergice! Din experienta mea cu aceste lentile, consider ca sunt potrivite pentru orice conditii, atat nocturne cat si pe timpul zilei. Pret foarte bun. Ma voi pregati chiar sa achizitionez un nou set pentru sezonul estival! Nota 10 atat pentru calitatea produsului cat si pentru profesionalismul de care dau dovada cei de la Optilen.
Lentile lunare contact sferice, mari pentru persoanele cu alergii.
Material: Hioxifilcon A
Continut de apa: 57%
 
Sistem de umectare a filmului lacrimal - este o garanție a hidratării lentilelor pe tot parcursul zilei și, astfel, protecție împotriva ochiului uscat și iritației.
Material hipoalergenic - lentilele Eyeye Bioxy sunt răspunsul la solicitările persoanelor alergice care se luptă cu defecte de vedere și caută lentilele de contact perfecte.
Permeabilitate ridicată la oxigen - Eyeye Bioxy
Permeabilitate ridicată la oxigen - datorită acestui parametru, corneea are acces constant la o cantitate mare de oxigen și menține ochii în stare excelentă.
Forma asferică - reduce semnificativ riscul deformării imaginii, făcând vederea și mai clară și mai precisa. Garantează rezoluție optică ridicată, menținând o poziție stabilă a lentillei și rezistență la infecțiile oculare.
Nuanțat pentru a facilita aplicarea - previne eventualele greșeli constând în introducerea lentilelor cu partea greșită.
 

Caracteristicile lentilelor Eyeye Bioxy:

 

Eyeye Bioxy sunt lentile de contact sferice lunare marca Eyeye. Ele sunt realizate dintr-un material de hioxifilcon hipoalergenic A, care functioneaza excelent pentru cei care sufera de alergii. Au aceleasi proprietati ca si sistemul de umectare a filmului lacrimal natural. Continutul ridicat de apa (57%) si o permeabilitate adecvata de oxigen permite Eyeye Bioxy sa pastreze ochii in siguranta si sa ofere un confort la cel mai inalt nivel. Eyeye Bioxy au o forma asferica, ceea ce reduce deformarea imaginii. Marginile rotunjite ale lentilei nu sunt o povara pentru a epiteliului cornean, ceea ce duce la un numar mai mic de micro-leziuni. Lentilele au o tenta de albastru deschis pentru o manipulare mai usoara.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Eyeye Bioxy?

 

Acestea sunt lentile de contact sferice create pentru miopie si hipermetropie, in special persoanelor care sufera de alergii si persoanele cu ochii sensibili.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Eyeye Bioxy trebuie sa fie curatate si depozitate intr-o solutie pentru lentile dupa indepartarea lor. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta, recomandam solutiile Clean Active sau oricare alte lentile disponibile la Optilen.ro

 

Parametrii Eyeye Bioxy:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Eyeye
Producător BARNAUX
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 35 x 10-9
Hidratare 57%
Material Bioxy GMA-Hioxifilcon
Timp de expediere 24 de ore
Numar de bucati/cutie 12 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
BrandEyeye
Numar de bucati in cutie12 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Bioxy™ 12 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Eyeye Bioxy de 12 bucăți?

Poți alege lentilele de contact Eyeye Bioxy de 12 bucăți folosindu-te de parametrii specificați ai produsului, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 12 lentile, asigurând o utilizare pe termen lung. În plus, aceste lentile se caracterizează printr-un nivel ridicat de hidratare (57%), ceea ce le face confortabile pentru purtare pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Eyeye Bioxy sigure?

Da, lentilele Eyeye Bioxy sunt sigure pentru utilizare. Produse de către producătorul de renume Barnaux, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Materialul Bioxy GMA-Hioxifilcon asigură confortul purtării și minimizează riscul de iritații sau infecții.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Eyeye Bioxy?

Lentilele Eyeye Bioxy sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită designului lor asferic care permite o corecție precisă și asigură claritatea vederii la diferite distanțe.

Cum să aplici lentilele Eyeye Bioxy?

Înainte de a aplica lentilele Eyeye Bioxy, este recomandat să vă spălați și să vă uscați mâinile corespunzător. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapa inferioară cu degetul liber, priviți în sus și plasați lentila pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele Eyeye Bioxy?

Pentru a îndepărta lentilele Eyeye Bioxy, spălați și uscați-vă din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară cu mâna liberă, priviți în sus, prindeți lentila cu vârful degetelor și scoateți-o cu atenție.