Eyeye Bioxy Daily 90 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

217,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
O pereche ideala de lentile de contat care sa intruneasca toate exigentele mele - sa fie fabricata dintr-un material hipoalergenic si sa fie utila in conditii de vizibilitate redusa. Multumesc Optilen pentru ofertele speciale.

Lentile de contact de zi cu zi, pentru persoanele cu miopie si hipermetropie realizate dintr-un material hipoalergenic.
Material : Bioxy GMA - hioxifilcon
Continut de apa : 58 %

 
Material neionic - garantează un confort și mai mare la utilizarea lentilelor, deoarece reduce cantitatea de murdărie și depuneri posibile.
Ingrediente naturale și hipoalergenice - permit persoanelor care suferă de sensibilitate excesivă a ochilor și alergii să se bucure de confortul ridicat al purtării lentilelor.
Imagine de înaltă rezoluție - Eyeye Bioxy Daily
Imagine de înaltă rezoluție - fără zgomot, reflexii și efect de halo. Obținut datorită transmisiei ridicate a oxigenului și formei asferice a lentilelor.
Forma îmbunătățită a lentilelor - vizibilă în marginile abducte și rotunjite care nu intră în contact cu corneea, astfel încât asigură un risc mult mai mic de micro-răniri și iritația și infecția rezultată.
Modul de o zi - ai nevoie de o pereche nouă și proaspătă de lentile în fiecare zi. Nu trebuie să vă amintiți să puneți lentilele în soluția pentru lentile. Este modalitatea perfectă de a menține igiena adecvată a ochilor într-un stil de viață dinamic.
 

Caracteristicile lentilelor Eyeye Bioxy Daily:

 

Eyeye Bioxy Daily sunt lentile de zi cu zi, pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt formate intr-un mod asferic pentru a reduce distorsiunea imaginii si imaginea este dispersata pe intregul camp de vedere. Acest lucru le face perfecte pentru soferi - in special seara si cand este vreme rea.

Acestea sunt realizate dintr-un material hipoalergenic Bioxy GMA-hioxifilcon, care nu este doar bine tolerat de persoanele alergice, ci si rezistent la deshidratare. Permeabilitatea sporita de oxigen (Dk / t 33) din lentile creste confortul la purtare iar continutul ridicat de apa (58%) le face mult mai putin invazive decat lentilele traditionale.  Lentilele au o tenta de albastru pentru o manipulare usoara si un filtru UV.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Eyeye Bioxy Daily?

 

Ele sunt o alegere buna pentru cei care nu doresc sa  aiba grija intretinerii lentilelor zilnic dupa utilizare. Ele sunt, de asemenea, recomandat persoanelor care sufera de sindromul de ochi uscat sau alergii sau pur si simplu pentru cei cu ochii sensibili. Eyeye Bioxy Daily se pot achitiona de asemenea si in pachet de 30 de bucati.

 

Parametrii Eyeye Bioxy Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Eyeye
Producător BARNAUX
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
+0,50 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 33 x 10-9
Hidratare 58%
Material Bioxy GMA-Hioxifilcon
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Bioxy Daily 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Eyeye Bioxy Daily de 90 de bucăți?

Lentilele de contact Eyeye Bioxy Daily sunt disponibile în pachete de 90 de bucăți, asigurând un aprovizionare pe termen lung. Acestea pot fi selectate pe baza parametrilor produsului, cum ar fi puterea, curbură și diametrul, sau cu ajutorul unui optometrist, care va ajuta la alegerea lentilelor potrivite pentru nevoile vizuale individuale.

Sunt lentilele Eyeye Bioxy Daily sigure?

Da, lentilele Eyeye Bioxy Daily sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt de unică folosință, eliminând riscul de infecții oculare asociate cu reutilizarea lentilelor. În plus, materialul lor realizat din Bioxy GMA-Hioxifilcon asigură o hidratare adecvată și confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt Eyeye Bioxy Daily?

Lentilele Eyeye Bioxy Daily sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită designului asferic care îmbunătățește calitatea vederii și reduce aberrațiile optice.

Cum să aplici lentilele Eyeye Bioxy Daily?

Aplicarea lentilelor Eyeye Bioxy Daily este simplă și rapidă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, folosind degetele, țineți lentila cu grijă și plasați-o pe centrul ochiului.

Cum să îndepărtezi lentilele Eyeye Bioxy Daily?

Pentru a îndepărta lentilele Eyeye Bioxy Daily, spălați și uscați-vă din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a expune lentila, apucați-o delicat cu degetele și scoateți-o cu atenție.