Live Daily Disposable 90 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

199,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
4.0000
Sunt lentile zilnice pentru utilizare prelungita. Le-am ales deoarece le pot schimba foarte usor cu perechea mea de ochelari! Au pret foarte bun. Posibil intarzieri la livrare.

Lentilele Live Daily Disposable sunt lentile confecționate dintr-un material hidrogel siliconic permeabil la oxigen. Acesta este un produs al renumitului brand Cooper Vision ce oferă un confort vizual și o utilizare facila datorită modului de utilizare zilnica.

 
Hidratarea ochilor pe parcursul zilei - hidratarea este de in proportie de 56%. Conținutul ridicat de apă cu tehnologia AquaGen înseamnă că apa esteprezenta atât în material cât și pe suprafața lentilelor. Sunt o garanție a lentilelor natural umezite pe tot parcursul zilei.
Material hidrogel din silicon - lentilele sunt fabricate din Somofilcon A. Este un material moale, sănătos și sigur pentru ochi. De asemenea, se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen, astfel încât utilizatorul să se poată bucura de o claritate perfecta a vederii pe tot parcursul zilei.
Ajustare rapidă in contact cu ochii - materialul flexibil și moale al lentilelor îl face să se adapteze rapid la forma naturală a ochiului. După aplicare, este imperceptibil pe parcursul intregii purtari.
Filtru UV - protecția ochilor este foarte importantă. Lentilele Live au fost echipate cu un filtru UV care protejează împotriva radiațiilor solare, blocând până la 98% din radiațiile UVB și 78% din radiațiile UVA.
Putere corectivă inalta - Live Daily Disposable
Putere corectivă inalta - Lentilele de contact Live sunt disponibile in dioptrii inalte. Această lucru ajuta in cazul persoanelor care se confruntă atat cu o vedere încețoșată pe distanțe scurte cat și lungi.
Fără îngrijire suplimentară - Lentilele Live sunt concepute pentru utilizare zilnica. Prin urmare, acestea nu necesită costuri suplimentare asociate cu achiziționarea de solutii de îngrijire. Nu trebuie decât să aplicati lentilele și, după o zi întreagă, seara, să le îndepărtati, iar dimineata sa va aplicati altele noi.
 

Caracteristicile lentilelor Live Daily Disposable

 

Lentilele de contact Live folosesc tehnologia AquaGen. Datorită conținutului ridicat de apă (hidratare de 56%), utilizatorul se poate bucura de o vedere confortabila pe tot parcursul zilei. Apa este prezenta atât la suprafață cât și in materialul lentilelor. Datorită acestui fapt, ochii sunt umeziti în mod natural tot timpul.

Material hidrogel din silicon Somofilcon A cu permeabilitate ridicată la oxigen face ca lentilele sa fie sănătoase și sigure pentru ochi. Un avantaj suplimentar este filtrul UV care protejează împotriva efectelor negative ale radiațiilor solare. Lentilele Live de o zi sunt ușor de aplicat și de indepartat.

 

Pentru cine sunt recomandate lentilele Live Daily Disposable?

 

Lentilele sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi. Modul de utilizare de o zi permite să vă bucurați de confortul lentilelor de contact, fără a fi nevoie să vă preocupați de îngrijirea corespunzătoare. Live sunt concepute pentru persoanele care se confruntă cu probleme de vedere la departare si in apropiere, pentru persoanele care caută soluții convenabile și apreciază confortul materialului moale Somofilcon A, pentru cei care duc un stil de viață activ și care folosesc corecția interschimbabilă cu ochelari și lentile de contact. De asemenea, este o propunere excelenta pentru persoanele nemulțumite de lentilele de contact utilizate până acum (de exemplu, au găsit alte tipuri de lentile incomode).

În cazul lentilelor de zi, utilizatorul poate uita de necesitatea unei îngrijiri speciale. Nu necesită utilizarea de lichide sau recipiente de îngrijire. În fiecare zi se aplica o pereche noua de lentile , care nu este doar convenabil, dar și sigur și igienic. Pachetul conține 90 de bucăți de lentile, permițând corectarea pe termen lung a defectelor de vedere.

 

Parametrii lentilelor Live Daily Disposable:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Live
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
66,00 la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie AquaGen
Filtre UV 98% UVB, 78% UVA
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Live Daily Disposable 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Live Daily Disposable de 90 de bucăți?

Lentilele Live Daily Disposable sunt disponibile în pachete de 90 de bucăți, ceea ce permite utilizarea pe termen lung fără necesitatea de achiziții frecvente. Pot fi alese individual pe baza parametrilor produsului, cum ar fi puterea, curbură sau diametru, sau de un optometrist în timpul unui examen de vedere.

În plus, aceste lentile includ tehnologia AquaGen, care asigură o hidratare optimă la un nivel de 55%, crescând confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Live Daily Disposable sigure?

Da, lentilele Live Daily Disposable sunt sigure, mai ales datorită modului lor de înlocuire - sunt lentile de unica folosință, ceea ce elimină necesitatea curățării zilnice și dezinfectării. După utilizare, sunt aruncate, minimizând riscul de infecții și asigurând prospețime la fiecare purtare.

Pentru ce defecte de vedere sunt potrivite lentilele Live Daily Disposable?

Lentilele Live Daily Disposable sunt destinate corecției defectelor de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia. Datorită tipului lor de corecție sferică, sunt eficiente în îmbunătățirea clarității vizuale atât pentru distanțe apropiate, cât și pentru cele îndepărtate.

Cum să aplici lentilele Live Daily Disposable?

Aplicarea lentilelor Live Daily Disposable este ușoară și rapidă. Înainte de a aplica o lentilă, trebuie să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapele deschise cu cealaltă mână, plasați cu grijă lentila în centrul globului ocular.

Cum să scoți lentilele Live Daily Disposable?

Pentru a scoate lentilele Live Daily Disposable, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, ținând pleoapele deschise, glisați ușor lentila cu degetul arătător și cu degetul mare pentru a o desprinde de pe globul ocular. După scoatere, lentila trebuie plasată într-un recipient adecvat pentru eliminare.