Proclear Sphere™ 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

89,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
Nu este usor atunci cand treci de pragul varstei de 40 de ani. Cu toate acestea, problemele cu presbiopia au devenit istorie, multumita acestor produse oftalmologice. Multumesc Optilen pentru solutia propusa in cazul meu!

Lentile lunare concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei.
Material: omafilcon B
Continut de apa : 62 %

 
Tehnologia PC - este responsabilă pentru legarea rapidă și de lungă durată a apei în lentile, făcându-l mătăsos, moale și rezistent la uscare, pe tot parcursul zilei.
Material Omafilcon B - un material inovator, foarte hidratat, care garantează cel mai înalt confort la purtarea lentilelor. Chiar și după câteva ore de purtare, ochii sunt hidratați și odihniți.
Design inovator - Proclear Sphere
Design inovator - elimină problema comună a depunerilor proteico-lipidice de pe suprafața lentilelor. Acum vederea este și mai clară și utilizarea mai confortabilă.
Viziune clară toată ziua - lentilele garantează viziunea la rezoluție foarte înaltă. Fără reflexii, umbre necontrolate și efect de halou. Și până la 12 ore din momentul în care au fost puse.
Permeabilitate foarte mare la oxigen - garanteaza corneei acces constant la oxigen, ceea ce are un efect extrem de pozitiv asupra tolerantei lentilelor si asupra starii ochilor. Efectul de ochi uscat, iritație și roșeață este eliminat.
Pachet mare - deoarece lentilele Proclear Sphere se caracterizează printr-un mod de utilizare lunară, șase piese din pachet reprezintă o garanție de până la trei luni de utilizare regulată. Aceasta înseamnă economii financiare și nu este nevoie de vizite suplimentare la magazinul de optică.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Sphere:

 

Proclear Sphere sunt lentile lunare de inlocuire special proiectate pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt produse din Omafilcon A, care, in combinatie cu un continut ridicat de apa care ajunge la 62% si garanteaza un confort ridicat la purtare de la prima pana la ultima zi de utilizare. Confortul final al purtarii Proclear Sphere este asigurat multumita utilizarii PC Technology™, care permite lentilelor de a se lega in mod eficient de apa si, prin urmare, sa fie hidratate si protejate de la uscare. Ca rezultat al PC Technology™, particulele de apa sunt atrase si legate pe suprafata lentilei, formand astfel o bariera protectoare. Astfel, Proclear Sphere raman hidratate si confortabile la purtat toata ziua. Proclear Sphere au fost proiectate pentru a fi la fel de rezistente la depozitele de proteine care sunt posibil sa apara.

 

Cine ar trebui sa poarte Proclear Sphere?

 

Ele sunt recomandate celor care prefera sa foloseasca lentile de inlocuire planificate. Ei vor fi o alegere buna pentru cei care sufera de uscaciune a ochilor sau disconfort usor in timpul purtarii lentilelor. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: Proclear Sphere sunt lentile lunare, astfel incat au nevoie de o ingrijire de zi cu zi, cu utilizarea solutiilor pentru lentile. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta va recomandam solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro

Proclear Shere sunt , de asemenea, disponibile într pachet mai mic.

 

Parametrii lentilelor Proclear Sphere:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
+6,00 până la +20,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 42,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie PC Technology
Numar de bucati/ cutie 6 buc
Timp de expediere 5 zile lucratoare
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
BrandProclear
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Sphere™ 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți lentilele Proclear Sphere™ cu 6 bucăți?

Selectarea lentilelor Proclear Sphere™ cu 6 bucăți este foarte simplă. Puteți face acest lucru singur, folosind informațiile despre puterea de corecție a vederii și raza de curbură disponibile pe ambalaj. În caz de îndoieli, este întotdeauna bine să consultați un optometrist. Ambalajul conține 6 bucăți de lentile, ceea ce face ca aceasta să fie o achiziție convenabilă pentru o utilizare pe termen lung. În plus, lentilele Proclear Sphere™ utilizează tehnologia PC, ceea ce înseamnă că sunt proiectate pentru confort și hidratarea ochilor, ceea ce este deosebit de important pentru purtarea pe termen lung.

Sunt lentilele Proclear Sphere™ sigure?

Da, lentilele Proclear Sphere™ sunt sigure pentru utilizare, atâta timp cât sunt folosite conform recomandărilor producătorului și ale optometristului. Oferă un confort ridicat la purtare datorită structurii lor speciale și tehnologiei PC, care ajută la menținerea nivelurilor naturale de hidratare ale ochilor. Totuși, ca întotdeauna când se folosesc lentile de contact, trebuie respectate recomandările de igienă și înlocuire.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Sphere™?

Lentilele Proclear Sphere™ sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru persoanele cu probleme de vedere la distanțe apropiate sau îndepărtate.

Cum se aplică lentilele Proclear Sphere™?

Aplicarea lentilelor Proclear Sphere™ este ușoară și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe deget, este recomandat să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, folosind degetele arătătoare, deschideți ușor pleoapele și cu cealaltă mână plasați lentila pe globul ocular. Asigurați-vă că lentila este poziționată corect pe ochi.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Sphere™?

Pentru a îndepărta lentilele Proclear Sphere™, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător, în timp ce folosiți degetul mijlociu pentru a muta lentila spre centrul ochiului. Când lentila se deplasează pe partea albă a ochiului, prindeți-o ușor cu degetul mare și arătător și scoateți-o. După îndepărtarea lentilei, plasați-o într-un recipient adecvat cu soluție de păstrare.