ReNu Advanced 100 ml

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

28,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

ReNu® Advanced este o soluție modernă, multifuncțională pentru toate lentilele de contact moi. Bazat pe un sistem de dezinfecție triplu și o formulă concentrată, omoară 99,9% dintre microorganismele periculoase și îngrijește complet lentilele în doar patru ore! Este un produs al unuia dintre liderii industriei optice - Bausch&Lomb.

Îmbunătățirea hidratării lentilelor - formula îmbogățită cu substanțe foarte hidratante face ca lichidul să readucă lentilele la nivelul optim de hidratare, cunoscut din momentul scoaterii lor din blister.
Sistem triplu de dezinfectieSistem triplu de dezinfectie - ReNu® Advanced este o solutie moderna de ingrijire a lentilelor bazata pe un sistem inovator, triplu de dezinfectie. Datorită acestui lucru, elimină toate impuritățile periculoase colectate în timpul zilei, inclusiv până la 99,9% dintre microorganisme.
Curățare în 4 ore - prin implementarea formulei atent dezvoltate, preparatul are nevoie de doar patru ore pentru a restabili starea lentilelor pentru o utilizare sigură și confortabilă.
Moliciunea și flexibilitatea lentilelor - utilizarea regulată a ReNu® Advanced vă permite să mențineți flexibilitatea și moliciunea lentilelor necesare pentru o utilizare confortabilă și sigură pe tot parcursul zilei.
Compoziție modernă - ReNu Advanced
Compoziție modernă - utilizarea ReNu® Advanced este o soluție eficientă și economică. Formula concentrată vă permite să obțineți efectul dorit cu utilizarea unei cantități mai mici de preparat.
Opțiune de depozitare în siguranță - vrei să renunți la purtarea lentilelor pentru câteva zile? O carcasă pentru lentile umplută cu o porțiune proaspătă de soluție este un mediu sigur pentru ei. Acolo vor rămâne fără impurități și își vor păstra toate proprietățile valoroase.
 

Caracteristicile soluției de lentile ReNu® Advanced:

 

ReNu® Advanced este o soluție de îngrijire pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv hidrogel de silicon. A fost produs folosind cele mai noi tehnologii de către un producător cunoscut și respectat în întreaga lume. Preparatul se caracterizează printr-o gamă largă de acțiuni. Funcția principală este dezinfecția completă. Datorita formulei atent dezvoltate, ReNu® Advanced indeparteaza toate impuritatile de pe suprafata lentilelor: microorganisme periculoase, praf, proteine si depozite de grasime. Elimină 99,9% dintre microorganismele care pot provoca infecții oculare. Rezultatul sunt lentile curate impecabil, gata de utilizare ulterioară, fără teamă de pericol și vedere clară.

Datorită substanțelor hidratante, ReNu® Advanced readuce lentilele la starea inițială de umiditate, cunoscută din momentul scoaterii lor din blister. Înseamnă un confort ridicat de utilizare pe tot parcursul zilei - fără lentile perceptibile și ochi uscați. De asemenea, garantează flexibilitatea favorabilă și moliciunea lentilelor, ceea ce este, de asemenea, foarte important pentru confortul purtării. Când este folosit în mod regulat, protejează lentila de uzura prematură; vă permite să îl utilizați pe toată perioada declarată pe ambalaj. Compoziția atent dezvoltată face ca soluția să fie bine acceptată chiar și de către ochii sensibili, predispuși la reacții alergice. Soluția ReNu® Advanced Care este potrivită pentru clătirea și depozitarea lentilelor de contact. O carcasă pentru lentile umplută cu o porțiune proaspătă din preparat este un mediu grozav pentru o lentilă nefolosită. Formula concentrată combinată cu o capacitate mare și economică a sticlei garantează o utilizare îndelungată, eficientă și rentabilă.

 

Cum se utilizează ReNu® Advanced?

 

Puneți cel puțin trei picături de soluție ReNu® Advanced pe fiecare parte a lentilei de contact și frecați-o ușor cu vârfurile degetelor curate timp de aproximativ 20 de secunde - aceasta este o curățare mecanică, necesară pentru a îndepărta o parte din murdărie. Clătiți bine lentila cu o nouă porțiune de lichid, apoi puneți-o într-o cutie curată pentru lentile umplută cu o doză proaspătă de preparat. Lăsați-l acolo cel puțin 4 ore. În magazinul Optilen.ro veți găsi și alte soluții de lentile din familia ReNu, printre care ReNu® Multiplus și ReNu® MPS.

 

Compoziția soutiei ReNu® Advanced:

  • diclorhidrat de alexidină 0,0002%,
  • polyquaternium-1 (POLYQUAD®) 0,00015%,
  • poliaminopropil biguanidă 0,00005%,
  • acid boric,
  • EDTA,
  • citrat de sodiu.

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml28,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ReNu Advanced 100 ml
Rating-ul dumneavoastra