ULTRA® for Astigmatism 3 buc.

Evaluare:
3 of 5
Rata medie 3 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 14 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

108,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
3 of 5
Rata medie 3 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Gazduire
4.0000
Pentru astigmatism sunt lentile deosebite. Intr-adevar ochii pot deveni uscati, insa cu picaturi potrivite m-am impacat foarte bine.
Diana
2.0000
Nu se impaca deloc cu ochii uscati, nu le pot purta mai mult de doua ore, deja dupa o ora ochii incep sa usture rau rau cu ele, cand le scot simt ca le dezlipesc efectiv de pe ochi. Trebuie sa vad daca le tolerez impreuna cu ceva picaturi (o sa incerc cu Thealoz Duo), dar sincer mai bine revin la Biofinity Toric, la alea rezist macar 4-5 ore si cand se usuca nu dor, doar se vede incetosat prin ele, Nici macar cu schimbatul de solutie de curatare nu a mers, clar e de la lentile... Pro:- stabile in ochi- subtiri, nu prea le simti, e tare fain materialulContra:- nepurtabile pentru persoanele cu ochi uscati

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentilele torice lunare ULTRA® for Astigmatism sunt un produs creat pentru astigmatici care caută lentile de calitate superioară. Cele care asigură o calitate clara a vederii, dar și un confort perfect de utilizare - fără uscăciune și iritare a ochilor.

Hidratare de lungă durată - lentilele descrise au capacitatea de a menține 95% din hidratarea lor până la 16 ore din momentul aplicării! Acest lucru garantează ochi hidratati, rezistenți la uscare și înțepături.
Proiectat special pentru astigmatici - Ultra for Astigmatism lentile torice, confecționate dintr-un material de înaltă calitate și caracterizat de mulți parametri favorabili, sunt complet adaptate nevoilor vizuale ale astigmaticilor. De asemenea, cei care petrec cea mai mare parte a zilei în fața ecranului monitorului.
Sistem suplimentar de stabilizare - denumit OpticAlign™ Design. Datorită acesteia, lentilele rămân în poziția inițială - fără să se rostogolească sau să cadă. Prin urmare, sunt imperceptibile și garantează o corecție eficientă.
O pereche pe lună - ULTRA for Astigmatism
O pereche pe lună - lentilele sunt destinate utilizării lunare. Aceasta înseamnă că dacă nu aveți nicio problemă să vă amintiți de îngrijirile lor zilnice, o pereche vă poate servi până la 30 de zile.
Permeabilitate crescuta la oxigen - datorită acesteia lentilele nu formează o barieră impermeabilă între ochi și împrejurimi. Dimpotrivă - ele oferă corneei un acces constant și natural la oxigen, datorită căruia ochii sunt odihniți și rezistenți la diverse tipuri de infecții.
   

Caracteristicile ULTRA® for Astigmatism:

 

Lentilele de contact ULTRA® for Astigmatism sunt rezultatul activității celor mai mari specialiști din industria optică, marcate cu logo-ul unei mărci cunoscute la nivel mondial - Bausch & Lomb. Pe baza unui material inovator, acestea se caracterizează printr-un grad ridicat de hidratare, datorită căruia garantează o hidratare de lungă durată și protejează ochii de uscare. Coeficientul ridicat de permeabilitate la oxigen ajuta ca lentilele sa nu creeze o barieră între ochi și împrejurimi, dimpotrivă - oferă ochilor acces liber la oxigen, si ii mențin în stare bună, protejându-i împotriva oboselii premature și a infecțiilor.

Ceea ce necesita mentionat în cazul lentilelor ULTRA® for Astigmatism este cu siguranță sistemul de stabilizare OpticAlign™ Design, care este responsabil pentru montarea perfectă a lentilelor pe ochi și păstrarea lor într-o poziție fixa. Fără să cadă și să se rostogolească. Gama relativ largă de dioptrii corective și cilindru este o garanție că lentilele se adapteaza complet nevoilor dvs.

 

Avantajele lentilelor ULTRA® for Astigmatism:

  • hidratare intensa, asigurând hidratarea de lungă durată a ochilor;
  • parametrul favorabil de permeabilitate la oxigen;
  • flexibilitate ridicată;
  • sistem suplimentar de stabilizare;
  • gamă largă de dioptrii corective și cilindru;
  • modul de aplicare lunar.
 

Pentru cine sunt recomandate lentile ULTRA® for Astigmatism?

 

Lentilele de contact ULTRA® for Astigmatism sunt un produs complet adaptat nevoilor astigmaticilor, atât pentru cei cu vedere scurtă, cât și pentru cei cu vedere lunga. Modul de utilizare lunar necesită curățarea zilnică a lentilelor cu ajutorul lichidului, astfel încât acestea sunt potrivite pentru persoanele care nu au nicio problemă in a-și aminti activitățile care trebuiesc efectuate în mod regulat.

 

Parametrii lentilelor ULTRA® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 114 x 10-9
Hidratare 46%
Material Samfilcon A
Tehnologie OpticAlign™ Design, MoistureSeal®
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaULTRA
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 14 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA® for Astigmatism 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ULTRA® for Astigmatism de 3 bucăți?

Poți alege lentilele ULTRA® for Astigmatism de 3 bucăți singur, folosind parametrii specificați ai produsului, sau poți solicita ajutorul unui optometrist. Acestea sunt disponibile într-un pachet care conține 3 bucăți, asigurând disponibilitate convenabilă și un stoc adecvat. Datorită hidratării ridicate și permeabilității oxigenului, precum și designului inovator OpticAlign™, oferă o purtare confortabilă pe tot parcursul lunii de utilizare.

Sunt lentilele ULTRA® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele ULTRA® for Astigmatism sunt sigure pentru utilizare, atunci când sunt întreținute corect și folosite conform instrucțiunilor producătorului. Datorită materialului de înaltă calitate Samfilcon A și îngrijirii adecvate, sunt compatibile cu ochii, minimizând riscul de iritații și infecții.

Pentru ce defect de vedere sunt ULTRA® for Astigmatism?

Lentilele ULTRA® for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, adică formei neregulate a corneei, care cauzează vedere încețoșată și distorsionată. Datorită designului special toric, oferă o vedere clară și precisă chiar și în cazul acestei deficiențe vizuale.

Cum se aplică lentilele ULTRA® for Astigmatism?

Înainte de a aplica lentilele ULTRA® for Astigmatism, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, plasați lentila pe vârfurile degetelor, verificați că nu este pe dos și cu atenție o plasați pe globul ocular, privind în sus. După ce lentila este pe ochi, lăsați încet pleoapele jos și verificați dacă lentila este în poziția corectă.

Cum se îndepărtează lentilele ULTRA® for Astigmatism?

Înainte de a îndepărta lentilele ULTRA® for Astigmatism, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, expuneți lentila. Apoi, cu grijă strângeți lentila între vârfurile degetelor și scoateți-o cu blândețe. După îndepărtare, curățați lentilele corespunzător și păstrați-le în soluția adecvată.