Kit de start AquaView Daily 10 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Mi-am dorit dintotdeauna o pereche de lentile de contact care sa incorporeze si un filtru contra radiatiilor ultraviolete . Dupa mai multe cercatari pe internet, pe diverse siteuri, am gasit Aquaview daily un sortiment de lentile de unica folosinta marca proprie Optilen . M - am adaptat perfect cu noua pereche de lentile si chiar intr-un timp scurt! Le recomand cu placere.
Roxana
4.0000
Pentru miopie, intotdeauna au fost bune Aquaview. Iar acum vorbim despre lentilele zilnice. Kitul de start este potrivit persoanelor care-si doresc si filtru UV. Acum depinde mult si de promotia pe care o gasiti, aici la Optilen.

Încercați lentilele!

Incepe o noua aventura cu lentilele de contact AquaView Daily.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!

AquaView Daily pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentilele de contact moi de zi cu zi create pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele pot fi ușor de purtat de peste zece ore fără îndepărtarea lor intre timp. Ele sunt realizate din Bioxifilcon A, care în combinație cu un conținut mare de apă (58%) face ca ochiul sa fie perfect hidratat chiar și la sfarșitul zilei.

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - lentilele se caracterizează printr-un grad de hidratare de până la 58%, datorită căruia garantează o hidratare perfectă, chiar și pentru câteva ore din momentul aplicării.
Cea mai înaltă calitate a proprietăților oxigenului - coeficientul îmbunătățit de permeabilitate la oxigen a făcut ca lentilele să ofere ochilor acces liber la o cantitate mare de oxigen și astfel să prevină infecțiile și oboseala prematură a ochilor.
Calitate perfectă a vederii - AquaView Daily
Calitate perfectă a vederii - construcția unică, asferică a lentilelor a îmbunătățit calitatea vederii oferite. Acum imaginea văzută este și mai clară și fără umbre și reflexii inutile.
Material moale mătăsos - material modern Bioxifilcon A este îmbogățit cu hialuronat de sodiu. Acest lucru a făcut ca lentilele să fie moi mătăsoase și mult mai confortabile de aplicat și utilizat.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost echipată suplimentar cu filtre UVA/UVB moderne care absorb aproape 98% din radiațiile solare dăunătoare și oferă protecție ochilor de înaltă calitate.
Înlocuire zilnică - lentilele AquaView Daily sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care duc un stil de viață dinamic și apreciază o igienă sporită. Acestea sunt destinate utilizării pentru o zi, așa că seara le aruncați, iar dimineața să luați o pereche nouă și proaspătă.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Daily

 

AquaView Daily conțin hialuronat de sodiu. Pentru utilizator, acest lucru inseamna ca sunt moi, matasoase, cu ușurința de inserție și îndepărtare și, cel mai important, o cornee oxigenata corespunzător. Aceste lucruri ajută la menținerea confortului la purtare, la cel mai înalt nivel. Designul asferic de AquaView Daily le permite să ofere o viziune mult mai buna decat în lentilele de contact ​​contactele tradiționale sferice. Lentilele sunt echipate cu filtre UV și protecție eficientă a ochilor de razele soarelui, dăunătoare lui.

 

Care ar trebui să poarte AquaView Daily?

 

Ele sunt recomandate în special pentru cei care se plang de uscăciune a ochilor. Un nivel ridicat de hidratare combinat cu utilizarea de hialuronat de sodiu elimină aproape complet discomortul de ochi uscat care apare uneori în timpul purtării lentilelor. Din moment ce acestea sunt de unica de zi cu zi, acestea vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care nu doresc sa poarte grija mentinerii lentilelor.

 

Parametrii AquaView Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 27 x 10-9
Hidratare 58%
Material Bioxifilcon A
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 10 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.


AquaView Daily sunt de asemenea disponibile in pachete care contin 30, 90 bucati.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit de start AquaView Daily 10 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Daily 10 buc?

Lentilele AquaView Daily sunt lentile de contact zilnice care oferă confort și igienă în timpul purtării. Disponibile într-un pachet de 10 bucăți, sunt perfecte pentru cei care încep aventura cu purtarea lentilelor. Le poți alege singur, folosind informațiile de pe ambalaj, luând în considerare tipul tău de deficiență vizuală și preferințele legate de mărimea pachetului. Alternativ, poți solicita ajutorul unui optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite pentru nevoile tale individuale.

Sunt lentilele AquaView Daily sigure?

Da, lentilele AquaView Daily sunt sigure pentru utilizare. Produse de producătorul renumit Interojo, acestea au certificări de calitate și îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță. În plus, modul lor de înlocuire zilnic minimizează riscul de infecții și asigură prospețime și igienă pe tot parcursul zilei de purtare.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Daily?

Lentilele AquaView Daily sunt destinate corecției deficiențelor sferice, precum miopia sau hipermetropia. Datorită tipului lor de corecție sferică, se concentrează pe îmbunătățirea clarității vederii, oferind confort și o imagine clară indiferent de distanță.

Cum să aplici lentilele AquaView Daily?

Aplicarea lentilelor AquaView Daily este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, trebuie să îți speli și să îți usuci bine mâinile pentru a evita contaminarea și infecțiile. Apoi, prinde delicat lentila pe margini cu degetele și plaseaz-o pe vârful degetului. Deschide larg ochiul și plasează cu grijă lentila în centrul ochiului. După plasarea lentilei, verifică dacă nu există disconfort și dacă vederea este clară.

Cum să scoți lentilele AquaView Daily?

Îndepărtarea lentilelor AquaView Daily este de asemenea simplă și sigură. Înainte de a scoate lentila, spală-te și usucă-ți din nou mâinile pentru a evita contaminarea. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și cu degetul indice glisează lentila spre partea albă a ochiului, apoi prinde-o delicat între două degete și scoate-o. După îndepărtare, este recomandat să speli lentila cu o soluție specială de curățare, având în vedere că acestea sunt lentile de unica folosință.