Clariti® 1 Day 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

79,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Clariti 1 Day este un sortiment de lentile de unica folosinta care se preteaza in general la utilizatori care prezinta sensibilitate oculara. Pret excelent pentru cei care comanda de obicei de la Optilen!
Lentile de unica folosinta,din silicon hidrogel marca SAUFLON.
Material: Somofilcon A
continut de apa : 56 %
 
Tehnologia WetLoc - lentilele mențin un nivel constant de hidratare pe tot parcursul zilei, prevenind uscarea neplăcută a ochilor și iritarea și astfel crescând semnificativ confortul de utilizare.
Forma asferica - forma imbunatatita a lentilelor, vizibila in marginile rotunjite, minimizeaza aberatiile optice si reduce contactul dintre lentila si pleoapa. Acest lucru oferă un confort și mai mare de utilizare și o vedere mai clară.
Protecție împotriva radiațiilor UV - Clariti 1 Day
Protecție împotriva radiațiilor UV - Clariti 1 Day a fost îmbogățit cu filtre UVA/UVB moderne, datorită cărora protejează ochiul împotriva efectelor adverse ale razelor solare.
Corectarea eficientă a defectelor de vedere - lentilele Clariti 1 Day sunt dedicate persoanelor care se luptă cu miopie. Datorită gamei largi de putere, acestea sunt extrem de universale.
O pereche nouă în fiecare zi - lentilele sunt concepute pentru o utilizare de o zi, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea lor nocturnă. Pur și simplu ajungeți la o pereche nouă și proaspătă în fiecare dimineață, bucurându-vă de o igienă perfectă.
Pachet mic - conține 30 de lentile. Este perfect pentru a încerca un anumit tip de lentile sau pentru a combina un set cu un alt set de putere diferită.
 

Caracteristicile lentilelor Clariti 1 Day:

 

Clariti 1 Day sunt lentile de silicon hidrogel de unica folosinta marca SAUFLON. Acestea sunt fabricate din Somofilcon A, care in combinatie cu un continut de apa de 56% face ca lentilele de contact sa fie de calitate. Clariti 1 Day au fost produse folosind procedeul brevetat AquaGen, care mentine un nivel adecvat de umiditate a lentilei parcursul zilei. Lentilele sunt caracterizate prin suprafata lor asferice si de forma rotunjita a marginii posterioare, care ofera un confort exceptional si o viziune foarte clara. Lentilele sunt echipate cu un filtru de blocare a razelor UVA si UVB, care protejeaza perfect ochii de lumina daunatoare a soarelui.

 

Cine ar trebui sa poarte Clariti 1 Day?

 

Ele sunt proiectate pentru persoanele cu miopie. Sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care pentru cei care apreciaza confortul oferit de purtarea lentilelor de zi cu zi.

 

Parametrii Clariti 1 Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie WetLoc™
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® 1 Day 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Clariti® 1 Day 30 bucăți?

Lentilele de contact Clariti® 1 Day sunt disponibile într-un pachet ce conține 30 de bucăți, oferind confort și utilizare pe termen lung. Poți alege lentilele singur, folosind informațiile despre dioptrie și curbura lentilei disponibile pe ambalaj, sau te poți consulta cu un optometrist, care te va ajuta să alegi opțiunea potrivită pentru nevoile tale.

Sunt lentilele Clariti® 1 Day sigure?

Da, lentilele Clariti® 1 Day sunt produse de producătorul de renume Cooper Vision, garantând o calitate înaltă și siguranță. Fabricate din materialul Somofilcon A, sunt potrivite pentru mulți utilizatori, oferind confort și siguranță pe tot parcursul zilei de purtare.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Clariti® 1 Day?

Lentilele Clariti® 1 Day sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei. Datorită designului lor sferic, corectează eficient deficiențele vizuale, oferind o vedere clară și confort la purtare.

Cum să aplici lentilele Clariti® 1 Day?

Aplicarea lentilelor Clariti® 1 Day este ușoară și rapidă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, folosind tehnica „degetul mare și arătătorul”, poziționează lentila pe vârful degetului arătător și deschide ușor pleoapele. Asigură-te că lentila este orientată corect înainte de a o insera.

Cum să scoți lentilele Clariti® 1 Day?

Și scoaterea lentilelor Clariti® 1 Day este simplă și rapidă. După ce ți-ai spălat și uscat mâinile, trage ușor de pleoapa inferioară pentru a expune suprafața ochiului. Apoi, prinde lentila ușor între degetul mare și arătător și scoate-o din ochi.