FitView Daily Plus 90 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

159,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Rocket
5.0000
Foarte interesante, confortabile, aceste lentile de la FitView au filtru UV, chiar nu mai am probleme cu vederea pe timp de ziua.
Roxana
5.0000
Potrivite pentru persoanele care au probleme cu vederea pe lumina puternica. De exemplu la condus. Filtrul face toti banii. M-am simtit bine cu ele. Se intretin destul de usor!
Construcție inovatoare - structura asferică bazată pe un material flexibil ia în considerare și marginile mai largi, ceea ce permite o potrivire mai bună a lentilelor pe ochi, fără riscul de iritații.
Hidratare optimă a ochilor pe parcursul întregii zile - acest lucru se traduce direct într-o stare de bine remarcabilă și într-o libertate deplină în desfășurarea diferitelor activități. Această metodă de corecție a vederii este de neprețuit la locul de muncă și în timpul destinat relaxării, fiind apreciată de cei mai exigenți utilizatori.
Lentile cu protecție antibacteriană - protejează împotriva acumulării depozitelor proteice, reprezentând în același timp cea mai bună alegere pentru persoanele care preferă soluții confortabile. Acest tip de lentile permite menținerea unei igiene maxime în orice circumstanțe, de exemplu, în timpul formelor active de odihnă și excursii.
Confort înalt la purtare - lentilele zilnice oferite de o marcă recunoscută în industrie nu necesită proceduri suplimentare de îngrijire, ceea ce este extrem de important pentru persoanele ocupate. A doua zi, este suficient să purtați o pereche nouă de lentile, ceea ce va fi apreciat de persoanele care caută o soluție comodă atât pentru miopie, cât și pentru hipermetropie.
Filtru UV complex - FitView Daily Plus
Filtru UV complex - protejează ochii de acțiunea nefavorabilă a radiațiilor ultraviolete, permitând astfel o relaxare regeneratoare în aer liber și relaxare completă chiar și în zilele toride.
 

FitView Daily Plus pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentile de contact de schimb zilnic concepute pentru a corecta atât hipermetropia si miopia. Acest lentile sunt realizate din Metafilcon A, un material care pastreaza lentilele excelent umidificate pe tot parcursul zilei, cu un 56% din conținut de apa. Datorita unei permeabilitati mari de oxigen, care sa evite orice iritație ale corneei, FitView Daily Plus sunt extrem de confortabile.

 

Caracteristicile lentilelor FitView Daily Plus

 

Din cauza modului în care acestea sunt facute, multidimensionale, FitView Daily Plus sunt perfect aderente pe ochi. Un avantaj deosebit este faptul ca lacrimile curg usor intr-un mod natural. FitView Daily Plus au o proprietate antibacteriala speciala pe suprafața lentilelor, evitand astfel colectarea depozitelor de proteine ​​pe lentile. FitView Daily Plus sunt echipate cu un filtru special care protejeaza ochii de UVA si UVB ultraviolet.

FitView Daily Plus sunt recomandate în special pentru persoanele care prefera lentile de contact de unica folosinta, care nu necesita nici o grija suplimentara. FitView Daily Plus sunt, de asemenea, cea mai buna alegere pentru care sunt în cautarea lentilelor moi usor de purtat. FitView Daily Plus satisface cei mai exigenti utilizatori.

 

Parametrii lentilelor FitView Daily Plus:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact FitView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 22 x 10-9
Hidratare 56%
Material Methafilcon A
Filtre UV Taip
Timp de expediere 24 ore
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaFitView
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:FitView Daily Plus 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact FitView Daily Plus de 90 de bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact FitView Daily Plus de 90 de bucăți, puteți folosi proprii parametri de vedere sau să consultați un optometrist. Pachetul conține 90 de lentile, asigurând un aprovizionare pe termen lung. În plus, aceste lentile se caracterizează printr-o hidratare ridicată de 56%, ceea ce asigură confortul purtării pe parcursul întregii zile.

Sunt lentilele FitView Daily Plus sigure?

Da, lentilele FitView Daily Plus sunt sigure pentru utilizare, oferind un nivel înalt de igienă datorită utilizării unice. Fabricate din materialul Methafilcon A, acestea sunt blânde pentru ochi.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt FitView Daily Plus?

Lentilele FitView Daily Plus sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Sunt disponibile în diferite dioptrii, permițând adaptarea la nevoile individuale de vedere.

Cum să aplici lentilele FitView Daily Plus?

Aplicarea lentilelor FitView Daily Plus este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile corespunzător. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător, apoi după ce ați aplicat lentila pe ochi, clipiți ușor pentru a asigura așezarea corectă a lentilei.

Cum să îndepărtezi lentilele FitView Daily Plus?

Pentru a îndepărta lentilele FitView Daily Plus, este necesar să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară, priviți în sus, mutați lentila cu degetul arătător și cu degetul mare, apoi scoateți-o cu atenție.