Ochelari dreptunghiulari

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 2295

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 2295

Pagina
pe pagina

Ochelari dreptunghiulari

Ramele ochelarilor dreptunghiulari sunt rame clasice, atemporale, pe care multe persoane le aleg indiferent de schimbarea modei. Meritul constă în universalitatea lor - faptul că se potrivesc multor fețe și aproape orice stil, atât oficial, cât și de zi cu zi. Odată alese, vor rezista ani de zile pentru că sunt mereu la modă. Asta nu înseamnă însă că ochelarii dreptunghiulari sunt plictisitori, nu! Astăzi, ramelevsunt disponibile în multe culori, iar forma lor este, de asemenea, ușor diferită în modelele individuale, ceea ce face ca acești ochelari cu aceste rame să fie potriviți pentru femei și bărbați, cu gusturi diferite.

Pentru cine sunt ochelarii cu rame dreptunghiulare?

Atunci când asortezi ochelarii cu fața ta, se aplică principiul contrastului. Potrivit acesteia, fețele rotunjite și blânde arată bine cu rame ascuțite, iar fețele alungite cu trăsături clare se potrivesc bine cu ochelarii ovali. Prin urmare, ochelarii cu rame dreptunghiulare sunt recomandați în primul rând persoanelor cu fețe ovale și rotunde. În cazul lor, cadrul dreptunghiular va prelungi optic fața și va evidenția pomeții, adăugând expresivitate întregii fețe. O față pătrată poate fi combinată și cu ochelari dreptunghiulari. Există o condiție - cadrul trebuie să fie ușor rotunjit și moale. Persoanele cu fața triunghiulară sunt sfătuite să nu folosească ochelari dreptunghiulari. Într-o astfel de situație, ele pot ascuți excesiv trăsăturile faciale deja ascuțite.

Ochelarii dreptunghiulari sunt placuti in primul rand de persoanele cu gust clasic, traditional, care nu sunt interesati sa urmeze tendintele in continua schimbare. Oameni care doresc să se echipeze cu ochelari buni, dovediți, care se potrivesc cu orice stil și situație. Oameni care nu doresc să iasă în evidență din mulțime, dar își construiesc încrederea în sine și puterea pe baza unor soluții dovedite.

Ochelari dreptunghiulari - ochelari de vedere și de soare

Forma dreptunghiulară acoperă ochelarii de vedere și ochelarii de soare. Asta înseamnă că acest tip de rame te pot însoți în fiecare zi, corectându-ți defectul de vedere, și în timpul odihnei și a vremii însorite. Merită să vă rezervați suficient timp pentru a alege atât ochelarii de soare, cât și ochelarii de vedere dreptunghiulari, astfel încât să vă puteți face timp și să vă gândiți dacă se potrivesc suficient de bine frumuseții și gustului dvs., pentru a verifica din ce material este fabricat rama și dacă au ochelarii de soare. filtre. UV din categoria corespunzătoare, deoarece sunt responsabili de funcția de protecție a produsului. Pentru că, deși estetica este foarte importantă, nu trebuie să uităm de sarcina de bază, practică, pe care ochelarii trebuie să o îndeplinească.

O multitudine de culori și modele

Ramele ochelarilor dreptunghiulari nu sunt plictisitoare! Veți vedea acest lucru uitându-vă la multitudinea de culori și modele care apar în ele. Nu este doar negru clasic, ci și multe alte culori, inclusiv roșu, roz și chiar argintiu. Multe modele din această categorie au decorațiuni suplimentare - mai mici sau mai mari, de ex. temple în zig-zag sau o nuanță degradată a cadrului. Desigur, ochelarii de soare sunt cei mai colorați și mai diverși. În cazul ochelarilor de vedere, se pune accent pe culorile discrete și pe minimalism, deoarece aceștia sunt menționați a fi folosiți în orice situație din viață.

Diferite tipuri de rame dreptunghiulare – solide sau mono?

Utilizatorii de ochelari de vedere sunt împărțiți în cel puțin două grupuri: susținătorii ramelor pline, mai masive și fanii ochelarilor cu șnur. Aceste tipuri de rame depind și de materialul folosit - ochelarii de plastic sunt de obicei cei mai plini, iar metalul vă permite să creați un produs mai subțire, mai subtil. Ochelarii dreptunghiulari pe sfoară sunt un produs clasic. Foarte des alese de persoanele în vârstă, dar nu numai. La rândul său, cadrul complet din plastic este disponibil în multe culori frumoase și diferite, ceea ce îl face automat mai atractiv pentru tinerii adulți și persoanele care caută aceeași frumusețe în ochelari ca și în bijuterii sau alte accesorii.

Ochelari dreptunghiulari – un tip, multe forme

Ochelarii dreptunghiulari sunt un grup mare și divers de produse. Include atât rame ascuțite, clar dreptunghiulare, cât și ochelari cu diferite grade de rotunjire. Această modificare are loc în partea inferioară sau superioară a ramei sau în ambele în același timp și face ca ochelarii dreptunghiulari să fie potriviți chiar și pentru fețe cu trăsături distincte, precum și foarte stilați și originali. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că această categorie include ochelari asemănători așa-numiților ochi de pisică, ochelari aproape rotunzi sau chiar ochelari fly – din nou foarte la modă. Mai este loc și pentru soluții nestandard, precum ochelarii Polaroid cu o formă specifică, geometrică a ochelarilor sau ochelarii Tommy Jeans - dreptunghiulari într-un sens puțin diferit.

Ochelari dreptunghiulari de la diverși producători

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare dreptunghiulari, la fel ca toți ochelarii pe care îi veți găsi în magazinul Optilen.ro, provin de la mulți producători diferiți. Acestea sunt atât cele mai renumite mărci cunoscute în întreaga lume, cât și producători mai puțin populari și recunoscuți, dar care oferă ochelari la prețuri atractive. Încercăm să facem oferta noastră diversă și extinsă, așa că există șanse mai mari ca aici să găsiți ochelarii de care aveți nevoie. Este cu atât mai mare pentru că la Optilen.ro organizăm adesea campanii promoționale care vă permit să cumpărați ochelarii de vis la prețuri mult mai mici.

Vezi ochelarii dreptunghiulari individuali:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de forma lor: