Ochelari ovali

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 1158

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 1158

Pagina
pe pagina

Ochelari ovali

Ochelarii ovali combină unele dintre caracteristicile ochelarilor rotunzi și dreptunghiulari. Datorită acestui fapt, ele răspund nevoilor multor persoane și sunt una dintre cele mai frecvent alese rame. Se potrivesc majorității fețelor și îți permit să-ți îndeplinești visul de a avea ochelari frumoși aproape indiferent de frumusețea ta. Ochelarii ovali sunt un grup extins de produse în care fiecare poate găsi ceva pentru el însuși, atâta timp cât își definește nevoile și își lasă deoparte ceva timp pentru a alege.

Pentru cine sunt cei mai buni ochelarii ovali?

Ochelarii ovali sunt foarte universali. Datorită moliciuni și blândeței, se potrivesc perfect cu fețele cu trăsături expresive și pomeți puternic definiți, adică fețe pătrate și triunghiulare. Curbele lor se potrivesc și fețelor ovale, iar modelele de dimensiuni atent pot fi purtate chiar și de persoanele cu fețe rotunde. Nu este exagerat să spunem că ochelarii ovali sunt buni pentru toată lumea!

Ochelarii ovali sunt deosebit de interesanți pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că se încadrează în natura femeilor prin blândețea lor. Cu toate acestea, în fiecare an se creează tot mai multe modele de ochelari ovale dedicate bărbaților. Sunt lipsite de decorațiuni suplimentare, mai degrabă minimaliste și în culori discrete, pământii. Forma în sine nu determină dacă ramele sunt potrivite pentru femei sau bărbați. Culorile și intensitatea decorului joacă un rol mai important.

Ochelarii ovali răspund nevoilor femeilor care caută o modalitate de a-și sublinia feminitatea și de a adăuga ceva sex-appeal stilului de zi cu zi. Acest caracter este cel mai vizibil în ochelarii de soare, care, deoarece sunt folosiți în principal în timpul călătoriilor și în vacanță, pot avea un design puțin mai casual. Astfel de ochelari vin în mai multe culori și decorațiunile lor sunt mai îndrăznețe. Ochelarii de vedere ovale sunt produse destul de modeste – astfel încât să fie potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, și în situații oficiale, și să nu ne obosească cu bogăția lor estetică.

Ochelari de soare și vedere ovale

După cum am menționat deja, ochelarii ovali sunt disponibili în ochelari de soare și versiuni de prescripție medicală. Aceasta înseamnă că fanii acestei forme își pot folosi ochelarii de vis în fiecare zi - acasă, la serviciu, în vacanță - și în orice vreme. Forma standard a lentilelor la majoritatea modelelor vă permite să creați ochelari pentru a corecta orice defect de vedere, precum și ochelari de soare cu funcție de corectare a vederii.

Atunci când alegeți ochelarii de soare ovali, ca întotdeauna, merită să acordați atenție calității și categoriei filtrelor UV folosite în ei. Ele sunt responsabile pentru protejarea ochilor împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare. Utilizatorii cu cerințe mai mari își pot echipa ochelarii cu acoperiri suplimentare, de ex. polarizante, care va reduce suplimentar reflexia luminii de la suprafețele umede și foarte luminoase.

Diversi ochelari ovali - multitudine de culori, materiale si forme

Nu există un singur ochelari ovale. Doar uitați-vă prin produsele colectate în această categorie pentru a observa că acestea diferă în gradul de rotunjire și construcție a cadrului, precum și în culori și desene. Dacă avem de-a face cu un cadru încorporat complet sau doar parțial depinde într-o oarecare măsură de materialul folosit în acesta. Ramele din plastic sunt mai pline și mai groase, fără tampă pentru nas și disponibile într-o gamă aproape nelimitată de culori, în timp ce ochelarii din metal sunt un produs mai delicat, mai subțire și au elemente separate (cum ar fi tampoanele pentru nas reglabile). Fiecare dintre aceste variante are susținătorii ei. Și asta nu este tot, pentru că pe lângă plastic și metal, ochelarii disponibili aici folosesc și titan, cauciuc, lemn și memo-ray.

Și deși forma ovală este caracteristică tuturor ochelarilor adunați aici, modelele individuale diferă prin gradul de rotunjire și lățime, ceea ce determină și stilul ramelor. Veti gasi aici atat ochelari clasici ovali, ochelari ceva mai dreptunghiulari, aproape la fel de rotunzi ca """"ochelarii lenon"""", cat si in asa numitii ochelari cat eyes sau fly. Alege cât vrei!

Ochelari ovali de la diverși producători

Îți poți cumpăra ochelarii ovali de vis de la Optilen.ro, indiferent de buget. Asta pentru că oferta noastră include rame de la cei mai renumiți producători (cum ar fi Dolce&Gabbana, Karl Opti, Ray-Ban sau Vogue) și mărci mai puțin cunoscute (precum Loretto, Moretti, Pepe Jeans sau Tiamo), și încercăm și să oferim în mod regulat produsele noastre cu reduceri, ceea ce vă permite să obțineți perechea de ochelari de care aveți nevoie la un preț mult mai mic.

Vezi ochelarii ovali individuali:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de forma lor: