Ochelari cu ochi de pisică

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 1211

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 1211

Pagina
pe pagina

Ochelari ochi de pisică

"Ochii de pisică" sunt o formă unică de ochelari printre toți cei disponibili pe piață. Își datorează numele acestei forme unice - marginea superioară se ridică ușor și oblic în sus. Acest lucru aduce în minte privirea unei pisici. Acest model de ochelari subțiază eficient fața și adaugă un element de eleganță întregului styling. Evidențiază și pomeții, adăugând caracter. Este iubit în principal de femei, inclusiv de doamnele cu fețe ovale și rotunde și trăsături faciale nu foarte distincte.

Ochelari de soare ochi de pisică și ochelari de vedere

In magazin oferim ochelari de vedere ochi de pisica atat in varianta de protectie solara cat si in varianta de prescriptie medicala. Prin urmare, atât pentru uz de zi cu zi, cât și pentru uz sezonier. Merită menționat în acest moment că ochelarii cat-eye pe care i-am adunat în această categorie nu sunt la fel. Ei încântă cu marea lor diversitate, datorită căreia puteți alege dintre multe culori și modele decorate suplimentar.

Deși proeminența caracteristică a marginii superioare spre tâmplă este prezentă în toți ochelarii pisica disponibili, la Optilen.ro veți găsi atât rame mai delicate, cât și mai masive. Metal și plastic. Cele care vor fi mai ovale și cele care vor atrage atenția prin claritatea formei și vor semăna cu un triunghi.

Și întrucât ochelarii nu sunt doar o metodă de corectare a vederii sau de a o proteja de soare, ci și un element al imaginii și al întregii ținute, ramele sunt din ce în ce mai elaborat decorate. Ochi de pisică de asemenea. La Optilen.ro veți găsi modele cu elemente suplimentare care depășesc cadrul sau mici decorațiuni: puncte de altă culoare în colțul cadrului. Un decor suplimentar este culoarea diferită a ramei din jurul lentilelor și a templelor.

Așa e, culoare! Ochelarii Cat-eye sunt disponibili în multe variante de culoare - de la negru clasic, la auriu și argintiu elegant și atemporal, până la modele semi-transparente și transparente. Poti alege rame perfecte, cat-eye - pestrite in nuante de maro. In cazul variantelor de protectie solara puteti alege si din diferite culori de sticla.

Ochelari ochelari de pisica - de marca si la preturi atractive

La Kodano.ro ți-am pregătit o selecție largă de producători de ochelari de prescripție și ochelari de soare într-o estetică de pisică. Printre acestea se numără Dolce&Gabbana – un brand oarecum renumit pentru acest stil de ochelari, Polaroid, Versace și Ralph Lauren. O garanție a modei și a prestigiului. Iar dacă te interesează ochelari la prețuri foarte atractive și nu dai prea multă atenție logo-ului, o veste bună - în acest caz, alege ochelarii cat-eye de la Belutti, Loretto, Moretti și Santino.

Vezi ochelarii Cat Eye individuali:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de forma lor: