Soluții pentru lentile Polytech Chem.

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Soluții pentru îngrijire și picături pentru ochi POLYTOUCH CHEM.

Pe piața din Polonia sunt disponibile lentile de contact, soluții pentru îngrijirea acestora și picături pentru ochi, ale renumiților producători internaționali. Printre ei se află și firma Polytouch Chemical.

Descrierea firmei

Polytouch Chemical face parte din grupul Sud-Coreean major, care este producătorul articolelor pentru îngrijirea lentilelor de contact. Polytouch Chemical a fost fondată în anul 1998, în Coreea de Sud drept o companie dedicată producerii și vânzării articolelor de bună calitate pentru îngrijirea lentilelor de contact de pe piața Sud Coreeană. În 2004, compania Polytouch Chemical a primit premiul “Good Quality Control Company” înmânat de către South Korean Drugs Control Office (Oficiul Coreean de Control al Medicamentelor) pentru standardele ridicate de manopera. În 2007, Polytouch Chemical a primit CE, ISO13485 și ISO9001; certificatele cu privire la respectarea standardelor de calitate ale Uniunii Europene.

Din 2005, produsele Polytouch Chemical au început să fie disponibile și pe piața poloneză odată ce Polytouch a primit certificatul CE.

Polytouch Contact Lens este o companie sora a firmei Polytouch Chemical, alături de care a început fabricarea lentilelor de contact.

Cele mai cunoscute produse Polytouch Chemical

Polytouch Chemical produce accesorii si soluții pentru lentile de contact, cum ar fi:

  • Clean Active Aqua Plus - soluție multifuncțională pentru toate tipurile de lentile de contact moi, cu formula "6 în 1": curăță, hidratează, clătește, păstrează, dezinfectează și elimină depozitele de proteine de pe suprafața lentilelor.
  • Zero-Seven Refreshing - soluție pentru tratarea lentilelor de contact moi, de toate tipurile - atât cosmetice cât și de corecție. Curăță, dezinfectează, hidratează și păstrează lentilele de contact în cutii sterile și elimină toate depunerile de protein cât și impuritățile de pe suprafața acestora.

Cutiuțe în forme deosebite pentru păstrarea lentilelor de contact.

Cutiuțe antiseptice pentru lentile de contact.

Seturi de călătorie pentru utilizatorii lentilelor de contact.

Caracteristicile producătorului

Obiectivul principal pentru firma Polytouch Chemical este fabricarea produselor de cea mai bună calitate. Produsele Polytouch Chemical trebuie să treacă teste restrictive privind conținutul și sterilitatea. Clienții produselor Polytouch Chemical pot fi siguri că folosesc produse de cea mai bună calitate, în conformitate cu ambele standarde din Coreea de Sud și Europa. Soluțiile Polytouch Chemical sunt concepute pentru tratarea completă a întregii game de lentile. Produsele Polytouch Chemical sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile.