TOTAL30® MULTIFOCAL 3 buc.

numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

135,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele TOTAL30® Multifocal într-un pachet de 3 bucăți sunt destinate persoanelor în jur de 40 de ani, deoarece atunci devin evidente problemele legate de prezbiopie - prezbiopia implică în principal tulburări de vedere la distanțe apropiate, ceea ce provoacă un mare disconfort în timpul muncii și al recreerii active.

 
Construcție optică Precision Profile Design - garantează o viziune perfectă de aproape și de departe, ceea ce se traduce printr-un confort mult mai mare în diverse domenii ale funcționării de zi cu zi.
Tehnologie Water Gradient - este responsabilă pentru un nivel ridicat de hidratare a lentilelor și astfel elimină problemele legate de uscarea ochilor – peste 90% din apa de pe suprafața lentilelor asigură un confort neprețuit de utilizare.
Tehnologie Celligent - proprietăți similare cu celulele epiteliale ale corneei ochiului, asigură o umiditate optimă și protejează ochii împotriva poluării și bacteriilor.
Modul de înlocuire lunară - este adesea preferat de persoanele care aleg lentilele de contact ca metodă de bază de corectare a vederii. O pereche de lentile pentru o perioadă completă de 30 de zile oferă confort maxim.
Pe lângă filtrele UV, filtrul HEVL - TOTAL30 Multifocal
Pe lângă filtrele UV, există și un filtru HEVL - protecție împotriva radiațiilor ultraviolete și filtrarea luminii albastre emise de monitoare și ecrane digitale - reprezintă un avantaj suplimentar al lentilelor multifocale moderne.
Un pachet mic - 3 bucăți vă permite să verificați dacă această metodă de corectare a vederii este potrivită, poate fi ideală și pentru persoanele care folosesc lentile de contact mai ocazional sau alternativ cu ochelari.
 

Caracteristici ale lentilelor progresive TOTAL30® Multifocal:

 

Lentilele inovatoare TOTAL30® Multifocal silicon-hidrogel au fost create pentru utilizatorii care se așteaptă la cel mai înalt confort - vor fi o soluție perfectă pentru persoanele care întreprind constant activități noi, indiferent de anii care trec.

Caracteristica distinctivă a lentilelor progresive TOTAL30® este designul lor - Precision Profile Design este o tehnologie care răspunde nevoilor persoanelor care se confruntă zilnic cu simptome legate de prezbiopie. De-a lungul anilor, ochii își pierd capacitatea naturală de acomodare, adică văd clar obiectele de la distanțe diferite. Prin prezbiopie, ne referim la acuitatea vizuală afectată la distanțe apropiate, ceea ce are ca rezultat, printre altele, mai multă epuizare a ochilor la citire. Designul optic special al lentilelor TOTAL30® Multifocal asigură acuitatea vizuală perfectă la orice distanță.

Pentru persoanele care se luptă cu sindromul de ochi uscat, o caracteristică importantă a lentilelor va fi Tehnologia Water Gradient – o hidratare foarte bună, incluzând peste 90% apă de pe suprafața exterioară a lentilei, înseamnă o hidratare excelentă a ochilor. Datorită acestei metode de corectare a vederii, confortul lucrului la computer este mult mai mare, iar durerea și arsurile din ochi pot fi, de asemenea, eliminate. Această structură a lentilelor extrem de bine gândită este completată de protecția ochilor împotriva diferitelor tipuri de depuneri și bacterii, datorită tehnologiei CELLIGENT®.

Mai mult, lentilele TOTAL30® Multifocal dispun și de filtre UV care reduc cu peste 90% radiațiile ultraviolete care sunt dăunătoare pentru ochi. Aceste proprietati iti permit sa folosesti liber lentilele de contact in sezonul estival, cand razele soarelui sunt mai intense.

 

Cui sunt recomandate lentilele TOTAL30® Multifocal?

 
  • pentru persoanele care suferă de consecințele prezbiopiei care se bazează pe metode moderne și fiabile de corectare a vederii;
  • pentru persoanele care caută o alternativă bună la corectarea standard a ochelarilor, considerând lentilele de contact lunare ca cea mai bună formă de corectare a vederii,
  • pentru susținătorii de funcționalitate ridicată și confort - lentilele multifocale garantează o acuitate la fel de bună la distanță și la apropiere;
  • pentru persoanele care folosesc ecrane și monitoare care sunt expuse la lumină albastră care dăunează ochilor;
  • pentru persoanele care preferă un stil de viață activ și se așteaptă la protecție solară profesională de la lentilele lor de contact.

Lentilele TOTAL30® Multifocal sunt oferite pentru miopie și hipermetropie, în intervalul de putere de la -10,00 D la +6,00 D.

 

Parametrii lentilelor TOTAL30® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Total30
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LO (la +1.0 D)
MED (la +2.0 D)
HI (la +2.5 D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 154 x 10-9
Hidratare 55% (interior), <100% (pe suprafețe externe)
Material Lehfilcon A
Tehnologie PrecisionProfile, CELLIGENT®, Water Gradient Technology, Light Blue VISITINT
Filtre UV >99% UVB, >90% UVA
Filtre HEVL Da
Numar de bucati/cutie 3 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TOTAL30® MULTIFOCAL 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele TOTAL30® Multifocal de 3 bucăți?

Lentilele TOTAL30® Multifocal de 3 bucăți pot fi alese individual bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, adiția, curbura sau diametrul. De asemenea, puteți solicita ajutorul unui optometrist, care vă va ajuta să adaptați lentilele la nevoile individuale. Pachetul conține 3 bucăți, ceea ce permite o perioadă mai lungă de utilizare. În plus, aceste lentile sunt caracterizate de hidratare gradientă, ceea ce garantează confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele TOTAL30® Multifocal sigure?

Da, lentilele TOTAL30® Multifocal sunt sigure în utilizare, fiind produse de compania renumită Alcon. Acestea trec prin teste riguroase de siguranță și calitate, asigurând confort și protecție utilizatorilor în timpul purtării.

Pentru ce deficiență de vedere sunt TOTAL30® Multifocal?

Lentilele TOTAL30® Multifocal sunt destinate corecției defectelor de vedere asociate cu presbiopia, dificultatea de a vedea clar atât de aproape, cât și de departe. Datorită designului lor progresiv, oferă claritate vizuală la diferite distanțe.

Cum se aplică lentilele TOTAL30® Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele TOTAL30® Multifocal este întotdeauna necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și plasați-o pe vârfurile degetelor. După plasarea lentilei pe globul ocular, clipiți ușor pentru a permite lentilei să se așeze.

Cum se îndepărtează lentilele TOTAL30® Multifocal?

Pentru a îndepărta lentilele TOTAL30® Multifocal, de asemenea trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, prindeți lentila cu degetul mare și arătătorul și scoateți-o cu grijă. După îndepărtarea lentilei, plasați-o într-un recipient adecvat cu soluție de întreținere și dezinfectare.