TOTAL30® MULTIFOCAL 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

251,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

TOTAL30® Multifocal 6 buc. este un produs recomandat de experții în domeniul lentilelor de contact de înaltă calitate – Alcon. Tehnologiile folosite au ca scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor care suferă de probleme legate de prezbiopie (așa-numita presbiopie).

 
Design optic multifocal - Precision Profile Design asigura o vedere clara la orice distanta si un proces de adaptare rapid.
Tehnologie Water Gradient - este responsabilă pentru hidratarea perfectă a lentilelor și astfel elimină disconfortul asociat ochilor uscați. Datorită tehnologiei avansate, suprafața exterioară a lentilelor conține peste 90% apă.
Tehnologie Celligent - protejează ochii împotriva bacteriilor și a diferiților poluanți. Formula unică este similară cu structura celulelor epiteliale ale corneei, îndeplinind astfel o funcție de protecție.
Modul de înlocuire lunară - lentilele se bazează pe tehnologii inovatoare, care vă permit să utilizați o pereche timp de 30 de zile, simțind în același timp cel mai înalt confort până în ultima zi de utilizare.
Ambalaj economic - contine 6 bucati si este recomandat in special persoanelor care folosesc zilnic lentile de contact.
Protecție solară eficientă și filtru de lumină albastră - TOTAL30 Multifocal
Protecție solară eficientă și filtru de lumină albastră - un complex de filtre UV blochează peste 90% din radiațiile ultraviolete, iar un filtru special HEVL elimină lumina cu energie ridicată emisă de ecrane și monitoare.
 

Caracteristici ale lentilelor progresive TOTAL30® Multifocal:

 

Lentilele de contact TOTAL30® Multifocal sunt, fără îndoială, o metodă inovatoare de corectare a vederii pentru persoanele cu prezbiopie. Designul atent proiectat al lentilelor îmbunătățește acuitatea vizuală, ceea ce se traduce semnificativ în bunăstare și activitate deplină în viața de zi cu zi.

Ca urmare a prezbiopiei, capacitatea naturală a ochilor de a se concentra asupra obiectelor aflate la mică distanță scade, provocând vederea încețoșată. Datorită structurii optice Precision Profile Design, este posibil ca ochii să citească imagini la fel de clare ale obiectelor situate departe și aproape. Utilizarea lentilelor TOTAL30® Multifocal este o alternativă excelentă la ochelarii progresivi, nefiind nevoie să folosiți ochelari de lectură suplimentari.

Lentilele de contact Total30® Multifocal sunt o alegere excelentă pentru persoanele care au tendința de a avea ochi uscați - datorită tehnologiei Water Gradient, lentilele sunt foarte bine hidratate. Astfel de proprietăți ale lentilelor de contact pot fi cruciale pentru persoanele care folosesc adesea monitoare și smartphone-uri. De mare importanță este și tehnologia CELLIGENT®, deoarece imită structura corneei și asigură o hidratare optimă și protejează ochii împotriva bacteriilor și a depunerilor.

Lentilele lunare multifocale vă permit să utilizați în mod liber o pereche timp de 30 de zile - în fiecare zi, după îndepărtarea lentilelor, trebuie doar să le plasați într-o soluție de îngrijire, astfel încât să fie dezinfectate corespunzător înainte de reinserare și să garanteze o senzație de prospețime. Într-o situație în care lentilele de contact reprezintă metoda de bază de corectare a vederii, protecția împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare va fi, de asemenea, o caracteristică importantă. Lentilele TOTAL30® Multifocale au capacitatea de a bloca peste 90% din razele UVA si peste 99% din razele UVB.

Lentilele TOTAL30® Multifocal sunt o ofertă adresată în primul rând celor care au învățat deja beneficiile utilizării zilnice a lentilelor de contact și sunt hotărâți să folosească această metodă de corectare a vederii pentru o perioadă mai lungă de timp. Achiziționarea unui pachet mai mare nu este doar convenabilă, ci și un preț mai favorabil.

 

Parametrii lentilelor TOTAL30® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Total30
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LO (la +1.0 D)
MED (la +2.0 D)
HI (la +2.5 D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 154 x 10-9
Hidratare 55% (interior), <100% (pe suprafețe externe)
Material Lehfilcon A
Tehnologie PrecisionProfile, CELLIGENT®, Water Gradient Technology, Light Blue VISITINT
Filtre UV >99% UVB, >90% UVA
Filtre HEVL Da
Numar de bucati/cutie 6 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TOTAL30® MULTIFOCAL 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele TOTAL30® Multifocal de 6 bucăți?

Pentru a alege lentilele TOTAL30® Multifocal de 6 bucăți, puteți solicita ajutorul unui optometrist care va determina corecția vizuală necesară. Alternativ, puteți selecta singur lentilele pe baza parametrilor dvs. vizuali. Pachetul conține 6 bucăți, asigurând o utilizare pe termen lung. În plus, lentilele au hidratare gradientă și sunt construite cu designul Precision Profile pentru confort și claritate vizuală.

Sunt lentilele TOTAL30® Multifocal sigure?

Da, lentilele TOTAL30® Multifocal sunt sigure pentru utilizare, oferind un confort ridicat datorită materialului Lehfilcon A și tehnologiilor inovative ale producătorului Alcon.

Pentru ce deficiență de vedere sunt TOTAL30® Multifocal?

Lentilele TOTAL30® Multifocal sunt destinate corecției presbiopiei, datorită modului lor progresiv de corecție.

Cum se aplică lentilele TOTAL30® Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele TOTAL30® Multifocal este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile cu grijă. Apoi, plasați cu atenție lentila pe vârful degetului arătător și deschideți larg pleoapele, privind în sus. Plasați cu grijă lentila pe globul ocular și închideți ușor pleoapele, verificând dacă lentila este corect poziționată.

Cum se îndepărtează lentilele TOTAL30® Multifocal?

Pentru a îndepărta lentilele TOTAL30® Multifocal, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară cu degetul mijlociu și cu degetul mare. Privind în sus, strângeți lentila între degetul arătător și degetul mare și scoateți-o cu atenție.