Lentile de contact ULTRA

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina

Lentile ULTRA zilnice și lunare

Lentilele ULTRA sunt un produs inovator de la Bausch & Lomb, care este dedicat purtătorilor de lentile care se luptă cu miopie sau hipermetropie. Aceste lentile de contact de înaltă calitate au fost realizate pe baza celor mai noi tehnologii, iar producția lor folosește materialul modern și excelent Samfilcon A, care le oferă netezime, flexibilitate și moliciune incredibile. Acest produs se caracterizează printr-un nivel ridicat de hidratare, care a fost atins de creatorii lor datorită tehnologiei inovatoare MoistureSeal - au de patru ori mai multă hidratare în comparație cu lentilele de contact standard. Împreună cu gradul optim de permeabilitate la oxigen, aceste caracteristici fac ca utilizarea lentilelor ULTRA să fie extrem de convenabilă și confortabilă.

Lentilele ULTRA sunt concepute pentru purtarea zilnică, ceea ce înseamnă că o pereche este suficientă pentru o lună de utilizare, păstrându-le în același timp îngrijirea zilnică. Datorită construcției unice a lentilelor, acestea se potrivesc perfect ochiului utilizatorului, rămânând practic nedetectabile în timpul purtării. Un avantaj suplimentar al acestui model este și o nuanță specială pe lentilă, care face mai ușoară punerea lor - această caracteristică va fi apreciată în special de utilizatorii fără experiență care abia își încep aventura cu utilizarea lentilelor de contact.

Lentile ULTRA în pachete de diferite dimensiuni

In sortimentul nostru bogat veti gasi lentile ULTRA disponibile in doua pachete, difera prin numarul de piese incluse in pachet. Pe rafturile magazinului nostru, lentilele ULTRA sunt disponibile intr-un pachet ce contine 3 bucati si intr-un pachet ce contine 6 bucati. Datorită acestui fapt, fiecare poate alege cu ușurință și cu succes pachetul perfect pentru sine, în timp ce pachetul care conține 3 bucati poate fi ușor combinat cu lentile de putere diferită, creând astfel setul perfect pentru tine. De asemenea, te poți echipa rapid și convenabil cu un pachet de 6 bucati, creând astfel un set care va fi suficient pentru 3 luni de purtare a ochelarilor.

Pentru cine sunt lentilele ULTRA?

Lentilele ULTRA sunt adaptate pentru a fi utilizate de către miop și hipermetropi. Sunt perfecte pentru acei utilizatori care, in ciuda defectelor de vedere, doresc sa duca un stil de viata activ, pretuind in acelasi timp confortul si comoditatea maxima rezultate din folosirea lentilelor. Această opțiune va fi perfectă și pentru tine dacă te lupți cu hipersensibilitatea ochilor și cauți un produs care să te ajute să elimini eficient uscăciunea și iritația ochilor. Lentilele ULTRA sunt, de asemenea, o alegere bună pentru persoanele care petrec mult timp în fața ecranelor, dispozitivelor electrice cu expunere crescută a ochilor la efectele lor nocive.

Lentile marca ULTRA

Lentilele de contact ULTRA oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Bausch & Lomb, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: