Lentile de contact și soluții Zeiss

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Zeiss

Una dintre companiile mai puțin populare producătoare de lentile de contact și soluții pentru îngrijire ce activează pe segmentul accesoriilor oftalmologice este Zeiss. Popularitatea companiei Carl Zeiss este extrem de crescută la nivel mondial, fiind renumită în calitate de producător și lider mondial în domeniul opticii profesionale.

Descrierea firmei

Compania Carl Zeiss, cunoscută pe scurt Zeiss, a fost înființată în 1846 în Jena , Germania de cunoscutul medic oftalmolog, Carl Zeiss, drept primul atelier de lucru de mecanică fină. În prezent, Zeiss este unul dintre cei mai faimoși producatori de articole oftalmologice realizate cu cele mai moderne tehnologii la nivel mondial. Zeiss producător de renume mondial lentile de contact, soluții si alte articole optice fabricate în cadrul centrelor industriale din Jena și Oberkochen. Compania funcționează în șase domenii de activitate:

 • Optică profesională,
 • Microscopie,
 • Tehnici medicale,
 • Tehnologia semi-conductorilor,
 • Tehnologie de măsurare industrială,
 • Sisteme optice-electronice.

Zeiss produce, de asemenea, lentile optice, oglinzi pentru sateliți cosmici, lentile de contact Zeiss, precum și multe alte accesorii pentru produsele ce necesită o precizie excepțională. Obiectivul principal al companiei Zeiss este acela de a deveni lider mondial în lumea opticii profesionale.

 • Ce sunt lentilele Zeiss?

  Perfecte pentru prima dumneavoastră pereche de ochelari, pentru ochelari pentru copii sau ochelari standard de zi cu zi: lentilele monofocale Zeiss sunt utilizate pentru vederea la distanță sau pentru citit - cele mai frecvente motive pentru care oamenii poartă ochelari. Care este diferenţa? În cazul ochelarilor de citit, lentilele monofocale sunt optimizate pentru vederea în zona vizuală de apropiere și sunt adaptate în mod individual la distanța standard de citit a purtătorului de ochelari cu hipermetropie. Aceste lentile sunt ideale nu numai pentru cărți, dar și pentru fonturile de dimensiuni mai mici de pe un smartphone sau o tabletă. Purtătorii de ochelari cu hipermetropie au, de obicei, vedere încețoșată în zona vizuală pentru apropiere și uneori și atunci când privesc la distanță.

 • De ce să alegi lentilele de contact Zeiss?

  Lentilele Zeiss necesită O perioadă de adaptare scurtă, claritate vizuală superbă. Nici nu vă veți da seama când purtați acești ochelari. Lentilele monofocale Zeiss pot fi ajustate de către un optician pentru a răspunde în întregime cerințelor de vedere și obiceiurilor la citit ale purtătorului de ochelari. Cu o precizie fără compromise, indiferent dacă sunt lentile de citit sau pentru distanță, garantează o toleranță excelentă a purtătorului și o perioadă de acomodare scurtă.

 • Care sunt cele mai populare produse Zeiss?

  În rândul celor mai faimoase produse Zeiss se regăsesc:

  • Zeiss All-in-One Advance - soluție multifuncțională compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact. Curăță, dezinfectează, hidratează, clătește și păstrează lentilele de contact în condiții optime de folosire;
  • Zeiss Contact Day30 Compatic - lentile de contact lunare, biocompatibile, fabricate prin folosirea tehnologiei BioLens, din material Metafilcon A, foarte subțiri, cu nivel ridicat de hidratare;

Despre companie

Compania Zeiss se dovedește un jucător competitiv pe plan mondial, deoarece are o experiență vastă pe piața de profil și deține o mulțime de certificate. Zeiss are aproximativ 13 mii de angajați în peste 20 de țări și reprezentanțe în peste 100 de tări. Produsele Zeiss sunt disponibile, atât în Europa, cât și în America de Nord și de Sud și Asia. Compania are sediul central în Oberkochen, Baden. Compania germană Zeiss are ca principal obiectiv fabricarea produselor optice moderne, de înaltă calitate, cum ar fi lentilele de contact ce vor mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.