Lentile de contact DAILIES® AquaComfort Plus®

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Lentile de contact zilnice DAILIES® AquaComfort Plus®

Doriți să aveți ochii odihniti la sfârșitul unei zile obositoare sau în timpul lucrului la calculator? Multe dintre lentilele de contact pot irita ochii, dar nu și Dailies AquaComfort Plus.

Agentul special de hidratare AquaComfort ™ este utilizat în lentilele de contact moi care trebuie inlocuite zi de zi și este emisă în timpul clipirii. Puteti fi siguri că, chiar și la sfârșitul tuturor zilelor de purtare a acestor lentile, ochii vor fi nu obositi și umectati corespunzător.

Descrierea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus®

Dailies AquaComfort Plus sunt realizate dintr-un material neionic care le face perfect potrivite pentru persoanele cu tendinta mare de alergie. Pe suprafața lentilelor de contact nu se acumulează sedimente și acestea sunt hidratate mereu. Marginea subțire a Lentilelor și calitatea înaltă a producției ofera confortul purtarii - ochiul nu este iritat si lentila este perfect situata pe cornee ochiului.

Delicata tenta de albastru de Visitint prevede aplicarea simplă și scoaterea lor. Cotidienele AquaComfort Plus sunt disponibile în construcția sferică (pentru miop și prezbitism), torice (pentru astigmatici) și progresive. Lentilele de contact din brand-ul Dailies AquaComfort Plus sunt folosite pentru fiecare defect de vizibilitate.

Pentru cine sunt DAILIES® AquaComfort Plus®?

Lentilele torice sunt caracterizate de marginile extrem de subțiri și sistemul eficient de hidratare. Stabilitatea vederii, corectarea astigmatismului și permeabilitatea ridicată a oxigenului sunt datorate folosirii unor zone stabile subtiri. Lentilele progresive (Dailies AquaComfort Plus Multifocal) sunt alocate pentru toată lumea, după 40 de ani. Cea mai mare putere este concentrată în mijlocul Lentilei, prin urmare, lentilele progresive asigură o calitate corespunzătoare a vederii la distante scurte, lungi și mijlocii.

Dailies AquaComfort Plus sunt destinate pentru toti cei care duc un stil de viață activ și nu au timp. Puteți utiliza, de asemenea, să le purtati simultan cu ochelari.

Lentilele de contact ale Dailies AquaComfort Plus sunt disponibile în pachete de 30 sau 90 de bucăți. Toric și versiunea progresivă au pachete de 30 de bucăți.