Lentile de contact albastre

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Lentile colorate albastre

Lentilele de contact au devenit un instrument popular de corectare a vederii, datorită confortului care le însoțesc, pe langă capacitatea lor recunoscută de a schimba instant culoarea ochilor. Ele sunt folosite de toate categoriile de vârstă. Lentilele de contact colorate garantează posibilitatea de a îmbunătăți culoarea naturală a ochilor sau de a crea un aspect nou pentru ochi în mai puțin de un minut.

 • Ce sunt lentilele de contact albastre?

  Lentilele de contact albastre sunt un set de articole optice folosite in scop terapeutic, cat si cosmetic, care sunt folosite pentru a realiza o transformare imediata, dar in acelasi timp, si surprinzatoare, a culorii ochilor. Coloritul natural al ochilor va arata sensational, iar ochii tai vor radia de strlucire. Foloseste lentile de contact albastre pentru a-i lua prin surprindere pe cei apropiati tie la pretreceri de Halloween, Revelion, la zile de evenimentele importante din viata ta sau la ceas aniversar.

 • Când se folosesc lentilele albastre?

  Lentilele albastre sunt doar unul dintre puținele tipuri de lentile care îmbunătățesc frumusețea și coloritul natural al ochilor. Datorită culorii, acestea conferă profunzime aspectului fizic al feșei. În plus, lentilele albastre conferă aspectul unui ochi mai mare și mai strălucitor. Interesant este că purtarea lentilelor albastre adaugă o sclipire naturală ochilor, datorită reflecției efective a luminei zilei.

  Lentilele de contact albastre sunt folosite de persoanele care doresc să își schimbe ușor aspectul estetic. Ele aleg versiunea albastră a lentilelor, deoarece caracteristicile sale speciale sunt finețea și delicatețea. Merită menționat faptul că lentilele de contact albastre au și alte proprietăți. Persoanele cu ochi deschisi la culoare își pot îmbunătăți culoarea lor, astfel încât ochii lor să fie mai bine puși în relief.

 • De ce să apelezi la utilizarea lentilelor de contact albastre?

  Principalul avantaj al lentilelor albastre este efectul lor natural. Culoarea lor nu are efect artificial. Concret, ochii tăi au o culoare naturală, delicată, nu artificială. Un alt beneficiu al lentilelor albastre este efectul lor calmant. Umbra albastră crește contururile obiectelor văzute și reduce lumina reflectată. Această calitate a lor te ajută să îți relaxezi ochii, reducând la minimum lumina pe care o primesți. In plus, majoritatea lentilelor de contact albastre sunt disponibile în mai multe dioptrii, dar și modele. Aceasta înseamnă că pot fi folosite nu numai de către persoanele care au ca principal obiectiv să își schimbe aspectul, ci și de către persoanele cu defecte de vedere specifice.

 • Ce modele de lentile albastre ai putea să alegi?

  Majoritatea lentilelor de contact albastre sunt disponibile în mai multe dioptrii, dar și modele. Aceasta înseamnă că pot fi folosite nu numai de către persoanele care au ca principal obiectiv să își schimbe aspectul, ci și de către persoanele cu defecte de vedere specifice. Există, de asemenea, multe companii producătoare de lentile de contact care oferă lentile albastre. Lista acestora include lentilele colorate:

  • Air Optix Colors - se încadrează în categoria de lentile cu două piese colorate în pachet. Acestea sunt foarte moi și usor de purta. Sunt lentile sferice, confecționate din materialul Lotrafilcon B, care sunt disponibile în versiuni 0.00, negative și pozitive. Se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen, reducerea iritației, materialul hidrogel precum și rezistența la depozitele de proteine.
  • FreshLook ColorBlends - lentile care garantează siguranța și confortul. Ele conferă un efect natural de culoare a ochilor, grație utilizării tehnologiei 3in1. Purtarea confortabilă este, de asemenea, asigurată de permeabilitatea ridicată la oxigen și de materialul Phemfilcon A de înaltă calitate.
  • FreshLook One Day - un tip de lentile recomandat pentru înlocuirea zilnică. Sunt disponibile în versiuni corective, cu minus, cu plus și fara dioptrii. Sunt ambalate în cutii conținând 10 sau 30 de bucăți. Materialul lentilelor este Nelfilcon A, care datorită hidratării corespunzătoare de până la 69%, crește confortul purtării și reduce procesul de uscare a ochilor.

Verificați celelalte tipuri de lentile colorate: