Lentile colorate turcoaz și safir

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Lentile colorate turcoaz și safir

Lentilele turcoaz și safir sunt sursa celor mai mari schimbări ale imaginii. Ele nu numai că arată originale, dar subliniază caracterul și personalitatea unei persoane.

 • Pentru ce se folosesc lentilele turcoaz și safir?

  Schimbarea zilnică a imaginii poate fi prea obositoare sau dificila. Prin urmare, pentru a asigura o metamorfoză regulată a aspectului, este bine să folosiți disponibilitatea lentilelor colorate. Schimbarea zilnică a culorii ochilor va deveni foarte simplă, deoarece adaptarea ochiului durează câteva secunde, la fel ca punerea lentilelor. Lentilele turcoaz și safir vor conoferi feței dvs un caracter diferit. În primul rând, lentilele turcoaz sunt perfecte pentru persoanele care doresc să obțină un aspect neconvențional. Aceste culori sunt destinate persoanelor curajoase care au nevoie de schimbare radicala.

 • De ce să achiziționezi lentile de contact turcoaz și safir?

  Lentilele turcoaz vor fi utile nu numai pentru persoanele care au nevoie de o schimbare rapidă, dar și pentru cei care pur și simplu se plictisesc cu lentile clasice. Ele oferă o libertate nenumărată atât pentru toate tipurile de corectii ale ochilor inclusiv pentru cei cu astigmatism. Culoarea originală a lentilelor adaugă încredere. Sunt atractive atat în timpul zilei cat și noaptea. Ele sunt un plus minunat pentru un eveniment de special. Și cel mai important, lentilele turcoaz și safir accentuează machiajul.

  Un alt motiv pentru care ar trebui să achiziționezi, chiar acum, lentile de contact turcoaz si safir ține de faptul că lentilele turcoaz și safir sunt sursa celor mai mari schimbări ale imaginii. Ele nu numai că arată originale, dar subliniază caracterul și personalitatea unei persoane.

 • Când să folosești lentile de contact turcoaz și safir?

  Schimbarea zilnică a imaginii poate fi prea obositoare sau dificila. Prin urmare, pentru a asigura o metamorfoză regulată a aspectului, este bine să folosiți disponibilitatea lentilelor colorate. Schimbarea zilnică a culorii ochilor va deveni foarte simplă, deoarece adaptarea ochiului durează câteva secunde, la fel ca punerea lentilelor. Lentilele turcoaz și safir vor conoferi feței dvs un caracter diferit. În primul rând, lentilele turcoaz sunt perfecte pentru persoanele care doresc să obțină un aspect neconvențional. Aceste culori sunt destinate persoanelor curajoase care au nevoie de schimbare radicală.

 • Ce lentile turcoaz și safir ar trebui să alegeți?

  Datorită originalității lentilelor turcoaz și safir, cantitatea lor este limitată. Printre acestea se numără AquaView Color și FreshLook ColorBlends:

  • AquaView Color - disponibile în versiuni negative, cu plus și zero. Sunt recomandate pentru utilizare lunară, pentru corecție și schimbarea culorii irisului. Se caracterizează prin confort ridicat de purtare și ușor de aplicat. Structura ușoară a lentilei este realizată dintr-un material numit Methafilcon A. Datorită nivelului de umiditate de 55%, acestea rămân umede pe tot parcursul zilei. În plus, AquaView Color este ideal pentru astigmatici care se luptă adesea cu selecția lentilelor potrivite. Datorită proprietăților lor de protecție, acestea asigură siguranța împotriva razelor UV.
  • FreshLook ColorBlends - lentile concepute pentru persoanele care doresc să-și schimbe în întregime culoarea ochilor. Sunt pentru utilizare lunara și un pachet conține două bucăți de lentile. Dioptriile disponibile sunt atât parametrii minus, cât și cei plus. Pentru persoanele fără probleme de vedere, versiunea 0.00 este pregătită. Materialul din care sunt facute lentilele este Phemfilcon A. Tehnologia 3 în 1 garantează durabilitatea și precizia performanței. Culoarea este profundă, dar și subtilă. În plus, asigură o permeabilitate adecvată a aerului și au filtre UV.

Verificați celelalte tipuri de lentile colorate: