Lentile de contact maro

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Lentile colorate maro

Lentilele de contact colorate vă permit să obțineți o metamorfoză rapidă a aspectului. Probabil că multe persoane s-au întrebat de mai multe ori cum ar arăta dacă culoarea ochilor lor ar fi complet diferită. Achiziționarea lentilelor de contact colorate nu numai că îndeplinește o funcție estetică, ci și - ca și în cazul lentilelor standard - garantează o corecție cuprinzătoare a defectelor de vedere. Prin urmare, optați cu siguranță pentru lentilele maro vă vor permite să aveți ochi frumoși de culoarea alunelor, precum o vedetă de la Hollywood.

 • Pentru ce se folosește lentila maro?

  Lentilele de contact maro schimbă în primul rând culoarea irisului ochiului. Având în vedere modele diferite, acestea pot avea două proprietăți. Prima dintre ele este că lentilele maro schimbă complet culoarea ochilor. A doua proprietate nu constă într-o schimbare generală de culoare, ci în profunzime și claritate. Și datorită acestor caracteristici, lentilele maro sunt o optiune des intalnita in randul oamenilor. În plus, principalul motiv pentru care doriți să vă schimbați culoarea ochilor în maro este nevoia de a ieși în evidență, dar într-un mod foarte subtil și natural. Chiar și persoanele care nu au nevoie de corecții oculare pot beneficia de acest tip de revoluție. Oferta producătorilor este extinsă, ceea ce înseamnă că posibilitatea de a achiziționa așa-numitele lentile cu putere zero este un tip care nu modifică în niciun fel vederea.

 • Când să folosești lentile de contact maro?

  Lentilele de contact maro sunt folosite de către oamenii care dețin ochi de culori deschise. Lentilele de contact maro schimbă în primul rând culoarea irisului ochiului. Având în vedere modele diferite, acestea pot avea două proprietăți. Prima dintre ele este că lentilele maro schimbă complet culoarea ochilor. A doua proprietate nu constă într-o schimbare generală de culoare, ci în profunzime și claritate. Și datorită acestor caracteristici, lentilele maro sunt o optiune des intalnita in randul oamenilor.

 • Care este momentul potrivit pentru lentilele de contact maro?

  Lentilele maro îmbunătățesc contrastul, blocând lumina albastră reflectată de zăpadă, deci, sunt recomandate pentru schi, snowboarding sau alte sporturi de iarnă. Aceste lentil fac parte din categoria accesoriilor opace, care pot schimba complet culoarea ochilor. Daca ai ochii inchisi la culoare, vei avea nevoie de acest tip de lentile pentru a obține efectul așteptat. Lentilele opace există într-o varietate mare de culori, cum ar fi culoarea mierii, verde, albastru, maro sau gri.

 • Ce lentile maro ar trebui să alegeți?

  În prezent, există câteva companii pe piața optică care oferă clienților lentile maro. Acesta este motivul pentru care merită să vă familiarizați cu următoarele lentile maro:

  • AquaView Color - lentile lunare colorate care corectează defectele de vedere și schimbă culoarea irisului. Se află în două tipuri de ambalaje - care conțin două sau șase bucăți. Materialul principal este Methafilcon A, care oferă confort și libertate de purtare. Au o structură asferică, care asigură un nivel ridicat de utilizare în raport cu persoanele cu astigmatism.
  • FreshLook ColorBlends - lentile lunare disponibile tuturor, datorită gamei largi de dioptrii. Ceea ce le caracterizează este un nivel ridicat de hidratare, acțiune de lungă durată, un efect natural de a evidenția culoarea ochilor și precizia manoperei. Purtarea lor nu este dificila, deoarece se adaptează usor la forma ochiului. Sunt realizate folosind tehnologia 3in1, care combină trei culori. Acestea protejează împotriva radiațiilor UV și uscarea ochiului.
  • Air Optix Colors - confecționate din material siliconic și gel care asigură un aport adecvat de oxigen și hidratare și nu provoacă iritarea sau înroșirea ochiului. Protejează ochiul împotriva pătrunderii substanțelor nocive și, în același timp, limitează depunerea proteinelor pe suprafața lentilei. Sunt disponibile într-o versiune lunară, in orice dioptrii, inclusiv 0.00.

Avantajele lentilelor de contact maro

Lentilele de contact colorate, inclusiv lentile maro, precum agenții de corecție a vederii standard, garantează o mulțime de experiențe pozitive, care din păcate nu pot fi date de clasicii ochelari. În primul rând, lentilele maro nu restricționează mișcarea, astfel încât să puteți exersa în mod liber sportul preferat. În plus, ele nu limitează în niciun fel câmpul vizual. Se pot purta toată ziua. Lentilele colorate sunt flexibile, moi și prezintă un confort ridicat. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al lentilelor maro este de a obține culoarea ochilor de vis care va arăta cat se poate de natural.

Verificați celelalte tipuri de lentile colorate: