Wöhlk Enzym 10 tablete

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Nick
5.0000
Sunt tablete pentru curatarea lentilelor, m-am impacat bine cu ele. Nu dureaza mult pana sosesc direct la domiciliu. Ca pret, cred ca am gasit cea mai buna oferta.
Gazduire
4.0000
Le folosesc pentru a tine lentilele de contact. Cei de la Zeiss sunt renumiti in materie de produse oftalmologice - in acest caz este o solutie destul de buna!

Wöhlk Enzym sunt tablete pentru lentile de contact moi. Toate lentilele acumuleaza depozite de proteine si alte reziduuri de la filmul lacrimal in timpul utilizarii de zi cu zi. Comprimatele contin ro substanta activa de respingere a acestor depozite. Se recomanda ulitizarea saptamanala a acestor tablete.

Pentru orice tip de lentile - puteți utiliza tablete enzimatice indiferent de tipul de lentilă pe care îl utilizați în prezent - tari sau moi, silicon-hidrogel sau silicon.
Eliminarea contaminanților organici - comprimatele enzimatice sunt cel mai bun mod de a curăța lentila de murdărie de origine organică - în principal depozite de proteine-grăsimi, acumulându-se cel mai activ la sfârșitul zilei. Datorită Wöhlk Enzym, lentilele devin impecabile și sunt gata pentru a fi refolosite.
Siguranta in utilizare - întrucât enzimele conținute de comprimate acționează numai asupra substanțelor organice, suprafața lentilei de obicei din silicon rămâne intactă. Acest lucru garantează siguranța completă a lentilelor.
Îmbunătățirea calității vederii - datorită faptului că tabletele elimină tot felul de impurități organice, îmbunătățesc transparența lentilelor și astfel calitatea vederii. Imaginea este clară - fără reflexii și umbre.
Compoziție fără conservanți - Wöhlk Enzym

 
Compoziție fără conservanți - comprimatele nu conțin conservanți, datorită cărora sunt extrem de sigure pentru lentile și ochi și pot fi utilizate de persoane cu o vedere extrem de sensibilă.
Utilizare o dată pe săptămână - pentru a obține cele mai bune rezultate de îngrijire și pentru a păstra lentile perfect curate, este recomandat să utilizați comprimatele o dată pe săptămână. Un pachet conține 10 bucăți poate fi folosit timp de două luni.
Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml299,90 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wöhlk Enzym 10 tablete
Rating-ul dumneavoastra