Alte mărci de lentile, soluții si picături

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 50

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 50

Pagina
pe pagina

Lentile de contact și accesorii oftalmologice

Optilen.ro, un dealer cu o experiență de peste un deceniu în industria oftalmologică din Europa și din România, răspundem cu profesionalism cerințelor clienților noștri lucru care echivalează practic cu satisfacția noastră! Astfel am diversificat gama de lentile de contact și accesorii medicale cu branduri mai puțin cunoscute de către clienții noștri.

Totodată, considerăm că putem fi mai aproape de inima și de preferințele utilizatorilor de lentile de contact și prin oferirea unor produse cu o rezonanță mai non-conformistă. Din categoria produselor medicale aparținând unor branduri mai puțin convenționale raportat la filozofia noastră, punem la dispoziție o gamă variată de lentile de contact, soluții de îngrijire multifuncționale, kit-uri de călătorie sau recipiente pentru păstrarea lentilelor de contact pe durata nopții.

Un univers mai larg al lentilelor de contact

Universul lentilelor de contact oferă o perspectivă mult mai largă decât ceea ce înseamnă mărcile deja consacrate în Romania sau care aparțin producției proprii. Îmbogățim gama de lentile de contact moderne cu o serie de branduri noi, unele cu tradiție pe plan mondial, precum Zeiss, iar altele pe care ne dorim să le promovăm pentru simplu fapt de a atrage și fideliza și mai mulți clienți.

Crazy Lens, o marcă nouă de lentile de contact, este acum disponibilă în stocul magazinului nostru! Crazy Lens se detașează față de mărcile tradiționale prin natura materialului din care sunt confecționate, dar și prin maniera în care pot fi purtate. Lentilele sunt create din material hidrofil terpolimer, la baza căruia se află hidrogelul. În plus, această clasă de lentile ultramoderne pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de un an, indiferent dacă ai sau nu nevoie de corecție optică.

Lentilele sunt disponibile într-o arie generoasa de nuanțe de roșu, verde, alb sau negru, transformând astfel orice petrecere într-o modalitate trăznită de relaxare! Sunt disponibile și în varianta RX, recomandate pacienților care suferă de o formă severă a unei afecțiuni oftalmologice, dar și în versiunea Crazy Lens UV Glow, care oferă ochilor o strălucire incredibilă în lumina ultravioleta.

Dacă aveți un stil de viață mai activ sau sportiv sau în marea majoritate a timpului călătoriți, vă recomandăm asortimentele de lentile de contact Biomedics 1 Day Extra, o combinație excelentă dintre o hidratare perfectă, confort sporit la purtare și materiale care previn apariția alergiilor sezoniere. Lentilele se regăsesc și în varianta Biomedics 1 Day, Biomedics 55 Evolution, sau Biomedics 1 Day Extra Toric, versiune recomandată persoanelor suferinde de astigmatis!

Recipiente generoase pentru ca pereche dvs de lentile să fie în siguranță

După o zi îndelungată de purtare, lentilele de contact se curăță și se păstrează în recipiente speciale pline cu soluții adecvate! Magazinul nostru oferă recipiente pentru lentile de contact în diverse culori și forme. De asemenea, pentru copii dvs năzdrăvani, puteți alege unul dintre modelele ingenioase de recipiente în forma de animale, care vor fi expediate odată cu livrare celorlalte produse comandate!

Metode de ingrijire a lentilelor de contact

Vă propunem o alternativă practică de îngrijire a lentilelor de contact. După utilizare, curățarea și îngrijirea lentilelor de contact este absolut necesară. În felul acesta, veți proteja ochii de eventualele infecții bacteriene sau alergii, iar durata de valabilitate și performanțele lentilelor de contact vor fi garantate.

În funcție de nevoile și tipologia lentilelor de contact, vă asigurăm o gamă completă de soluții de îngrijire a lentilelor de contact multifuncționale profesionale:

  • Opti-Free PureMoist - confort maxim și umiditate timp de 16 ore, totul într-o soluție multifuncțională cu Hydraglyde Moisture Matrix. Din gama Opti-Free, comercializăm cu succes și soluțiile Opti-Free RepleniSH, cu Tear Glyde, un sistem de regenerare patentat și Opti-Free Express, pentru o variantă mai rapidă de curățare;
  • Biotrue - o soluție multifuncțională unică, capabilă să coopereze în acord cu fiziologia ochiului;
  • Solo-Care Aqua - conține provitamina B5 și sorbitol, este o soluție care reține cu 90% mai multa umiditate decât alte soluții existente pe piață;
  • ReNu MPS și ReNu Multiplus - soluție aseptică pentru curățarea lentilelor cu înlocuire frecventă; conține Dyamed, un dezinfectant netoxic pentru țesuturile oculare;
  • Zero-Seven Refreshing - soluție multifuncțională pe bază de hipromeloza și D-sorbitol. Stratul umed format de hipromeloză se eliberează treptat pentru a completa și proteja filmul lacrimal;
  • Avizor All Clean Soft - pentru o curățare totală și sigură a tuturor tipurilor de lentile moi; disponibile și în variantele
  • Avizor Unica Sensitive și Avizor Unica Sensitive Duo Pack. O simplă clipire este suficientă pentru a unge și curăța de murdărie și lipide întreaga suprafață a lentilelor de contact.